reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

Ja dzis po fryzjerze, teraz sue zastanawiam jak tu wymalowac moje paznokcie a jutro na 12 mam byc juz u Panny mlodej wiec pewnie nie zagladne do Was....

Motylek wiesz dla meza to biustonosz jest zbedny a na wesele jak najbardziej pasi :-D;-)

Krzynka dobrze Motylek napisala... do zaplodnienia potrzebny jest tylko ten jeden zdrowy!!!! A u Was troche tych zdrowych jest!
Ja mojemu zaaplikowalam jeszcze zen-szen.

Lolitka jak milo Cie czytac :tak:

reklama
Esch udanej zabawy!jeśli pasuje czerwony to pazurki tylko w takim kolorze!!! :-D:-D:-D

Krzynka to co mogłam to napisałam - czekaj na wizytę u lekarza i sama sobie nie stawiaj diagnozy!:wściekła/y:
Poza tym są na to leki oczywiście dieta tez jest wskazana. Nie podam Ci jakie leki bo zaraz będziesz grzebać w necie i będzie jeszcze gorzej. Lekarz na pewno was poprowadzi w odpowiedni sposób.
Krzynia wyluzuj i ciesz się weekendem :-D
Buzia dla wszytskich i dobrej nocki :):rofl2::rofl2::rofl2:

Motylek no wlasnie czerwony kolor nie bardzo pasi do mojej sukienki... chyba bede robila francuski i nakleje kwiatuszki bialo-fioletowe :-)

Esch - francuski z fioletowymi dodatkami, napewno będzie cudny!!! Baw się dobrze kochana!!:tak:
Motylku - baaardzo dziękuję!! Sama doszłam wczoraj do wniosku, że koniec ze szperaniem po necie, bo zwariuje i do niczego mnie to nie doprowadzi!!! Ciężko nie szperać po necie, ale MUSZE WYCZYŚCIĆ GŁOWE !!!!!!!!!!!! I dzięki ci wielkie za to co napisałaś!!:-)

esch ... czekamy na relacje z wesela:-D:-D:-D
Krzynia nie ma za co :) Jesteśmy tu po to aby się wspierać a nie po to aby się nakręcać na wzajem ... ;-)
Ja właśnie odprawiłam gości i jestem piekielnie hm ... NAŻARTA!!!
Buzia i dobrej nocki :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wlasniue wrocilam:-D padma ze zmeczenia, nogi bola a mnie sie troszke paluzski palzca :tak::tak: wiadmo z jakihc powdow :-D
Jak wstan to sie odewze :-D

O kurcze - rzeczywiscie troch mi sie te palce plataly :-D:tak:;-)
Motylek no rzeczywiscie alkohol to przy naszym stoliku schodzil blyskawicznie ale nasz stolik byl najwytrwalszy, najweselszy, roztanczony :-)

hihi, no to niezle Esch pobalowałaś!! SUPER!:-):tak:
a ja jutro na drugą lekcję salsy!! Motylku - wy też idziecie ?? Ja juś się doczekąc nie mogę...

Umówiłam się do lekarza - dopiero na 8.12 mam termin - chce isc z tymi wynikami mojego M. zeby się dowiedzieć co i jak... Może podpytam conieco lekarza u którego będe mieć monitoring w czwartek - tylko nie wiem czy będzie chciał rozmawiać...
tak się pocieszam, że w sumie mamy ok 4,5 mln prawidłowych plemników, więc nie jest najgorzej!!!!;-)

reklama
my tez jutro na tańce nie wiem co będzie dokładnie ale nie mogę się już odczekać:-)
... no mi standardowo zaczęły się już plamienia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja mam wizytę 02.12 ale chyba będę musiała przesunąć bo wszystkie znaki wskazują że będę mieć @ :crazy:
Krzynka i tak trzymać. Poczekaj na opinię lekarza, spisz sobie wszystkie pytania w notesie aby nic ci nie umknęło :)

Do góry