reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
On ku...wa taki znawca ze szok. Na 1 szym spotkaniu powiedzial ze musze miec sprawdzona droznosc jajowodow. Ja do niego ze po co - to nie ma zanczenia przy IVF tymbardziej ze problem lezy po stornie mojego. A On ze i tak musze.

Za 2 dni zadzwonil do mlodego i mowi ze nie musze miec droznosci sprawdzanej bo problem jest po jego stronie

Taki z niego ekspert pieprzony. Ja mu musze gadac co i jak

No, to głąb. Może nie skumał po angielsku co do niego mówiłaś. A może w mądrej księdze musiał sobie na spokojnie sprawdzić..:baffled::nerd:

Wiedzial co mowie bo mi na rysunku pokazal....Se musial doczytac pewnie....Ach te konowaly....

No wazne zeby sie udalo. Mam pozytywne nastawienie...Tylko terminy mnie niepokoja i wkur....

Jak zafasolkuje - to bede out of office przez 15 miesiecy :))))))))))))) Niezle tu maja co ?

No czekam na piątek jak nie wiem co. Chcę posłuchać, co o tej chlamydii powie. Źle mi z tym jak cholera. To był jakby cios. Nie spodziewałam się jej.
Chodzi Ci o antybiotyk? Bo w pierwszej chwili pomyślałam, że antybabypille:szok:

Nie....Masz 12 miesiecy macierzynskiego, zwykle tez na 2 mies przed juz idziesz doma....No i ja sobie wezme extra miesiac bo mam duzo wolnego :)

reklama
Do góry