reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Skoro sie nie odzywacie to sama pogadam. A wiec sytuacja wyglada u mnie tak:
Po pierwsze - ginek powiedzial, ze wszystko dobrze, ale za wczesnie jeszcze i nie widac dominujacego pecherzyka, wiec mam przyjsc za dwa dni.
Po drugie - schudlam kilogram i to mi dalo takiego kopa, ze od razu narzucilam sobie porzadne tempo na cwiczeniach.
Jeszcze 6kg i bede happy!!!
A co u was????

reklama
No to ladnie. Wiec kolejny monitoring za 2 dni.....Dzialaj wkrtoce

6 kg to duze. Co zes zrobila ze schudla ?

U mnie nic ciekawego. Rano biegalam, pozniej spacer a teraz ze stepera zeszlam. I tak zminal dzien

Moja droga 6kg to w planach, a na razie tylko 1kg zgubilam.
Ty to niezle dajesz sobie w kosc z bieganiem i steperem. Dla kondycji czy tez zrzucasz???

Ja dla kondycji. Raczej nie mam czego zrzucac bo od zawsze cwicze wiec jakos mi sie udalo sylwetke zachowac

A Ty fitness robisz ? Jaki plan ?

Hi hi, spoko toc cie widze;-) A reszta kobiet???
Moj M dzis mi oznajmil, ze w tym tygodniu musi jechac do innego miasta, ale jak mu powiedzialam, ze w sobote owu, to od razu zdanie zmienil:-) i wyjazd przelozyl.

To tylko pozazdroscic. Ja wczesniej tez nalezalam do szczuplych osob, ale w obecnej pracy przybylo mi ladnych pare kilo i to zaledwie w ciagu niespelna 2,5roku. Za duzo sie siedzi niestety:tak:

reklama
Narzekac nie moge.....
Ja tez niby praca siedzaca ale zmuszam sie przed i po pracy cos porobic bo inaczej tluszczem bym obrosla. Lubie wcinac chipsy i czekolade co byloby zgubliwe dla mnie bez cwiczen....

Do góry