Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Lolitko zaciskam kciuki!!! I czekam na wiesci!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tera dobrze gadasz. a ja jeszcze ta wode z cytrynka sobie zapodasz z ranca, 20 minut przed sniadaniem to wogole git gitara
Nikola
A ktory masz dzien cyklu i jak dlugi masz zwykle cykl?
Nikola, może po anty cykl musi się unormować, bardzo prawdopodobne.
Ano....
Wiecie - poszlam do ogrodka konwalii troche zebrac i teraz ladnie mnie pachna pod nosem. Lubic konwalie
Zabieg był 27.04., to wypadałoby, żeby już była. Na 25-26. typowałam, ale ona jeszcze nie chce. Wszystkie znaki na niebie mówią, że będzie, bo co chwila jakiś pryszcz wyskoczy, włosy szybciej się przetłuszczają i troszkę podbrzusze czuję. No, ale jak ni ma tak ni ma:-(
ps. lece na 15 minut z psem pobiegac na plaze i wracam
Jestem wkur....
1. Dziadek mi oswiadczyl ze moze w naszym przypadku to jest potrzebne IVF lub ICSI. (naprawde? nie wiedzialam....)
2. Moje badania sa kluczowe i opoznia troche procedure. Bo mam mase testow zrobic lacznie z droznoscia jajowodow. I to zajmie min 3 miesiace bo wlasnie mi sie cykl zaczal a oni od poczatku cyklu robia badania
Wiec pazdziernik jest realny