reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam wszystkich gorąco!!!!!

nareszcie wateczek ruszył- nudnawo tu było bez Was kochane ale teraz wszyscy wrócili i póki co jesteśmy razem.

Moniś
no to widze ze wypad był udany - u nas też upał ale ja chodzę w rybaczkach- zasłaniają kolana hi
Lap[isku - może jednak się udało na obczyźnie- trzymam kciuki
Majeczko- koniecznie zajrzyj do doktorka jak przyjedziesz moze on coś pomoże - nasz doktor kieruje do Invimedu
Elżbietko co sadzisz o Invimedzie?
Kindzia gratuluję pięknej sukni- narzeczony słabo widoczny :D
Kajduś a Tobie nowej pracki

reklama
Hej dziewczynki!
Wy tu wszystkie o gorących urlopikach a ja upału nie lubię i dlatego urlopik spędziłam w mroźnym klimacie (na samym końcu świata-Norwegia- Przylądek Północny). Uwielbiam Skandynawię: cisza, pustki, reniferki, tundra, lodowce ;D ;D ;D

Hej dziewczynki!
Wy tu wszystkie o gorących urlopikach a ja upału nie lubię i dlatego urlopik spędziłam w mroźnym klimacie (na samym końcu świata-Norwegia- Przylądek Północny). Uwielbiam Skandynawię: cisza, pustki, reniferki, tundra, lodowce ;D ;D ;D

anusieńka pisze:
witaj sowiuk w gronie 30- stek?
no urlopik był super- napisz coś o sobie.... ;)
Witaj! 30 na karku, a ja zaliczam się do tych oczekujących :( :( ( co prawda starania zaczęłam niedawno ale już się niecierpliwię i jeżeli uda mi się teraz to już będzie po 30-ce.

anusieńka pisze:
witaj sowiuk w gronie 30- stek?
no urlopik był super- napisz coś o sobie.... ;)
Witaj! 30 na karku, a ja zaliczam się do tych oczekujących :( :( ( co prawda starania zaczęłam niedawno ale już się niecierpliwię i jeżeli uda mi się teraz to już będzie po 30-ce.

reklama
Witajcie moje drogie, jak ja lubię moją pracę - cztery dni wolnego a potem nadganianie zaległości - rewelacja, człowiek od razu zapomina, że gdziekolwiek był ::)

Majeczko witaj - może podeślesz nam zdjęcie - zazdroszczę płaskiego brzuszka, mój żołądek niestety po wyjeździe zdecydowanie się rozciągnął i zsie mnie cały czas. No, ale jakoś dzisiaj się powstrzymuje na razie zaliczyłam jedną kromkę i na tym mam nadzieję koniec. Jeżeli masz w Polsce sprawdzonego lekarza, to może dobrze byłoby się do niego wybrać.

Kindziu panna młoda pierwsza klasa a Jerrego niewiele widać. Czekam na dalszy ciąg zdjęć.

Sowiuk witaj w 30stkach my na razie wszystkie oczekujące więc szybciej czas zleci :) Skandynawia i fiordy - super urlop, ale ja raczej z ciepłokrwistych i muszę duuuużo słońca zaaplikować latem żeby przeżyć zimę ;)

Anuś a Ty jak się czujesz? Jakieś przeczucia?

Do góry