reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Oluś podaję łapkę - dzisiaj się śmiałam, że jakbym poszła na obdukcję spoko mojego chłopa zamykają za znęcanie się nad żonką ;D Najgorsze jest to, że jutro znowu upał - na szczęście siniory mam od kolan w górę więc w jakieś tam spódnicy mogę wyskoczyć - dwa dużo mam ich na rękach przez co w Pradze dziwnie patrzyli na mojego chłopa ;) nawet jak nie w tym mieście udało mi się potargować - może Czechów litość wzieła nad "maltretowaną" kobietą ;)

reklama
Hej dziewczynki.. I znowu wracam do was pokornie.... Steskniona...

Ogladam wlasnie program o poznym macierzynstwie... i w ogole myslalam ze sie wyleczylam z dzidziusia... Ale.... Ok pieknie schudlam mam plaski brzuszek wciskam sie w ciuszki z przed lat i ladnie sie opalilam..... Cwicze imprezuje wszytko jest super...Ale... Moj mezus niezbyt sie czuje jednak po tym zabiegu ale mimo to szalejemy sobie czesto ale efektow nie widac.. A te wszystkie matki karmiace maluchy na moich oczach doslownie codziennie doprwoadzaja mnie nadal do lez... Tak przyznaje sie, wmawianie sobie ze zupelnie mi przeszlo dziecko to chyba juz legenda.. I zaczynam sie martwic.. Wczoraj nawet rozmawialam z mezem ze jesli w te wakacje nie zajde w ciaze to trzeba sobie jasno powiedziec ze jestesmy bezplodni i pozostaniemy bedzietki i trzeba zmnienic nasze plany zyciowe i tak je wypelnic zeby nie bylo wiecej miejsca na dziecko...Moze to bzdury co pisze ale... chyba mi smutno i znowu czuje sie taka bezradna...

Ciesze sie ze u was wszytko OK..

Elzbietko jak sie czujesz?
Lapisku piekne wakacje ! I moze owocne?

Hej dziewczynki.. I znowu wracam do was pokornie.... Steskniona...

Ogladam wlasnie program o poznym macierzynstwie... i w ogole myslalam ze sie wyleczylam z dzidziusia... Ale.... Ok pieknie schudlam mam plaski brzuszek wciskam sie w ciuszki z przed lat i ladnie sie opalilam..... Cwicze imprezuje wszytko jest super...Ale... Moj mezus niezbyt sie czuje jednak po tym zabiegu ale mimo to szalejemy sobie czesto ale efektow nie widac.. A te wszystkie matki karmiace maluchy na moich oczach doslownie codziennie doprwoadzaja mnie nadal do lez... Tak przyznaje sie, wmawianie sobie ze zupelnie mi przeszlo dziecko to chyba juz legenda.. I zaczynam sie martwic.. Wczoraj nawet rozmawialam z mezem ze jesli w te wakacje nie zajde w ciaze to trzeba sobie jasno powiedziec ze jestesmy bezplodni i pozostaniemy bedzietki i trzeba zmnienic nasze plany zyciowe i tak je wypelnic zeby nie bylo wiecej miejsca na dziecko...Moze to bzdury co pisze ale... chyba mi smutno i znowu czuje sie taka bezradna...

Ciesze sie ze u was wszytko OK..

Elzbietko jak sie czujesz?
Lapisku piekne wakacje ! I moze owocne?

dziewczynki z przykroscia musze wam powiedziec ze zdjecia nie chca wejsc na strone.jest juz 2 w nocy,bleeehhhh jutro otworze nowa skrzynke na interii,podam wam adres i haslo,niestety tak bedziecie musialy sobie poogladac.sorki wielkieeeeeeee.Jutro rowniez napisze jak sie wszystko odbylo :-[ :p

dziewczynki z przykroscia musze wam powiedziec ze zdjecia nie chca wejsc na strone.jest juz 2 w nocy,bleeehhhh jutro otworze nowa skrzynke na interii,podam wam adres i haslo,niestety tak bedziecie musialy sobie poogladac.sorki wielkieeeeeeee.Jutro rowniez napisze jak sie wszystko odbylo :-[ :p

Majeczko, kochana, ciesze sie ze cie widze!!!!! ja czuje sie ok, poza niektórymi porankami, gdzie jezyk mi zwisa z powodu chęci zwrotu wczorajszego menu. no i zaczely sie niocne wycieczki na siusiu, dobrze ze raz w nocy :). i bekanie, o szok!! az mój mąż robi wielkie oczy na dzwięki jakie wydaje z siebie po czymkolwiek co wpadnie do mojego żołądka ::)

kochani, a byliście razem u jakiegoś SPECJALISTY od leczenia niepłodnosci? takiego co by sie zajął wami kompleksowo??nie ty u swego lekarza on u swego, tylko razem?? moze u ciebie z owu cosik nie tak??moze z fazą lutealną?? moze endometrium za cienkei i trzeba wspomóc??moze jakas inseminacja??kurczaczki, nie mam pojęcia co ci powiedziec, oprócz tego ze wiem doskonale co czujesz.... przytulam cie mocno i powiedz jak mogę ci pomóc!

Majeczko, kochana, ciesze sie ze cie widze!!!!! ja czuje sie ok, poza niektórymi porankami, gdzie jezyk mi zwisa z powodu chęci zwrotu wczorajszego menu. no i zaczely sie niocne wycieczki na siusiu, dobrze ze raz w nocy :). i bekanie, o szok!! az mój mąż robi wielkie oczy na dzwięki jakie wydaje z siebie po czymkolwiek co wpadnie do mojego żołądka ::)

kochani, a byliście razem u jakiegoś SPECJALISTY od leczenia niepłodnosci? takiego co by sie zajął wami kompleksowo??nie ty u swego lekarza on u swego, tylko razem?? moze u ciebie z owu cosik nie tak??moze z fazą lutealną?? moze endometrium za cienkei i trzeba wspomóc??moze jakas inseminacja??kurczaczki, nie mam pojęcia co ci powiedziec, oprócz tego ze wiem doskonale co czujesz.... przytulam cie mocno i powiedz jak mogę ci pomóc!

reklama
Witam wszystkich gorąco!!!!!

nareszcie wateczek ruszył- nudnawo tu było bez Was kochane ale teraz wszyscy wrócili i póki co jesteśmy razem.

Moniś
no to widze ze wypad był udany - u nas też upał ale ja chodzę w rybaczkach- zasłaniają kolana hi
Lap[isku - może jednak się udało na obczyźnie- trzymam kciuki
Majeczko- koniecznie zajrzyj do doktorka jak przyjedziesz moze on coś pomoże - nasz doktor kieruje do Invimedu
Elżbietko co sadzisz o Invimedzie?
Kindzia gratuluję pięknej sukni- narzeczony słabo widoczny :D
Kajduś a Tobie nowej pracki

Do góry