reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kobitki

Jesli chodzi o zolnierzyki to nie do konca jest tak ze wstrzemiezliwosc pomaga. Poparte jest do badaniami....

Otoz z kazdym przytulaniem jest coraz mniej spermy ALE za to ruchliwosc zolnierzykow sie poprawia. Zbadana statystycznie, ze jest wieksze prawdopodobienstow zafasolkowania przy codziennym przytulaniu, niz co 2, 3 dzien. Co warto zrobic jednak to wstrzymac sie okolo 4 dni przed dniami plodnymi, ale jak juz te nadejda - to codziennie:) Wstrzemiezliwosc wieksza niz 7 dni oslabia ruchliwosc i witalnosc....

reklama
Kobitki

Jesli chodzi o zolnierzyki to nie do konca jest tak ze wstrzemiezliwosc pomaga. Poparte jest do badaniami....

Otoz z kazdym przytulaniem jest coraz mniej spermy ALE za to ruchliwosc zolnierzykow sie poprawia. Zbadana statystycznie, ze jest wieksze prawdopodobienstow zafasolkowania przy codziennym przytulaniu, niz co 2, 3 dzien. Co warto zrobic jednak to wstrzymac sie okolo 4 dni przed dniami plodnymi, ale jak juz te nadejda - to codziennie:) Wstrzemiezliwosc wieksza niz 7 dni oslabia ruchliwosc i witalnosc....

Super wiadomość dla naszych mężów:tak:Sprawdzę czy skuteczna;-)Pozdrawiam:-)

Ano nie jest :o)

To bardzo mily "Starszy Pan" ktory jedna noga juz stoi na emeryturze i -jak to sie mowi - "z niejednego pieca chleb jadl" :o)

W Polsce mialam mniej szczescia jesli chodzi o gin ale przeciez nie wolo mierzyc wszystkich jedna miarka :o)

Ja też nie miałam szczęścia do ginów:no:. Wszyscy nastawieni byli tylko na zarobek. Teraz niestety muszę im zaufać. Pozdrawiam i gratuluję zafasolkowania:-)

Cześć Dziewczynki!
Na forum jestem nowa i tak jak większość staram się o dzidzię.. Starania trwają od 5 miesięcy i czasami dopadają mnie już czarne myśli :no:choć wiem, że to krótko. Po ostatniej wizycie u gin zrobiłam badania prolaktyny /0,775/ i TSH /334,6/. Wszystko w normie a dzidzi nadal nie ma. Chyba zakupię testy owu dla pewności.
Dodam tylko, że mam 31 lat i staram się o pierwsze dziecko.
Pozdrowienia dla Wszystkich!:-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki!
Na forum jestem nowa i tak jak większość staram się o dzidzię.. Starania trwają od 5 miesięcy i czasami dopadają mnie już czarne myśli :no:choć wiem, że to krótko. Po ostatniej wizycie u gin zrobiłam badania prolaktyny /0,775/ i TSH /334,6/. Wszystko w normie a dzidzi nadal nie ma. Chyba zakupię testy owu dla pewności.
Dodam tylko, że mam 31 lat i staram się o pierwsze dziecko.
Pozdrowienia dla Wszystkich!:-)

Witaj,

No to dziewczyno jedziemy na tym samym wózku:-) Powodzenia;-)

Witaj Goryczko wśród nas!

Witajcie Dziewczyny! Wróciłam z krotkiego urlopu z naladowanymi akumulatorami! Udało mi się mało myśleć o dzidzisiu i nie wsłuchiwałam się w mój organizm. I serduchowałam z moim M., kiedy poczuliśmy ochotę ;-)

Teraz spokojnie czekam.... może teraz @-wredota sama sobie pójdzie na min. 9-miesieczny urlop??? :dry:oj, przydałoby się, przydało! Pozdrawiam Was, "Towarzyszki":-) i powodzenia nam życzę!!!!

Dzięki, Dziewczynki!!
Ja właśnie dostałam @ - i przezywam kolejny zawód. :crazy: No ale jutro odwiedzam z wynikami lekarza i mam nadzieję, że wspólnie opracujemy jakiś plan, dzięki któremu na 9 miesięcy pozbędziemy się @.
Trzymam za nas Wszystkie kciuki!!!! :-)

reklama
Alisa wazne ze odpoczelas no i moze @ Cie opusci :tak::tak:

Goryczka glowa do gory - nastepnym razem sie uda!!!!!

Do góry