reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
nooo, ja tez juz się zastanawialam...
A ja sie szykuję na koncercik, nawet pomalowalam paznokcie ;)
A potem niestety, trzeba do pracy. No ale musze przyznać że odpoczęłam przez te 3 dni, jeszcze trzy tygodnie i będą ferie świąteczne. Jakos moze diżyję do wiosny...
Kajda co do leczenia to nic nowego nie wymyślilam, na raziew zobaczymy co nam ten lekarz powie, pewnie się umówimy jeszcze przed świętami. Nie zalapaliśmy się na tą pierwsza turę programu, ponoć w grudniu mial dzwonić, zobaczymy. Chyba jednak wybierzemy sie prędzej my do niego, zapytam co moge zrobić i co proponuje, Na poprzedniej wizycie nie bylam wogóle rozmowna....

Najka, oczywiście spacerek jak najbardziej. Jak już nadrobię papierowe zaległoścci w pracy to będe mialą spokojniejsze weekendy. Moj mąz pracuje czasem caly dzień, więc w takie dni mi pasuje. Nie będzie to niestety przyszly weekend... Chociaż gdyby piątek... A gdzie byś pospacerowała???

Dobry wieczór :-)

Onna a jaki koncercik? ;-)
Esch dziś w prognozie pogody widziałam, że zimy to na razie nie będzie chyba :baffled: Może w górach?
Antilko no i Esch miała lepsze przeczucia :-D Ania będzie grudniowa na 100 % :tak::-D

A my dzisiaj byliśmy na kinderparty :-D u naszej małej sąsiadki. Śmiesznie było :laugh2: Przyjęcie skończyło się w momencie, kiedy jubilatka 3- latka rozwaliła gitarę na głowie swojego 4- letniego kolegi :rofl2:

Miłego wieczorku Kobitki :-)

............. chciałam cos napisac ale biegam od kompa do Juniora i nic mi z tego nie wychodzi:zawstydzona/y:Mój mały męzczyzna nie pozwala sie skupic.
Pozdrawiam Was kochane i lecę do niego bo sie wkurzył:szok:

Dzień Dobry:-)
Vonko wymagający ten Twój mały mężczyzna:tak:
Aluś ciekawe zakończenie imprezki:-D
Esch mam nadzieję, że Ania nie będzie czekać do mikołajek:eek:
Zaraz zbieram się do szpitala zobaczymy, co mi powiedzą:confused::confused::confused:

Dzień dobry :-)

Antilko czekamy niecierpliwie na newsy :tak::-)
Vonko Junior wzywa, trzeba pędzić :-D
Esch wiem, wiem..;-) Jak tam w Twojej nowej ,,kryjówce''? ;-) Papiery już przejrzałaś?

A u nas dziś piękne słonko :happy: A ja mam w planach sprzątanie :baffled: Za to po południu pojedziemy po mebelki, już się nie mogę doczekać :-p

Słonecznego dnia Kochane :-)

Witam kobity.
Siedzę nad klawiaturą i nie mama weny twórczej,ale za to mam doła mega-giganta.:no::no:. Znowu posprzeczaliśmy się z mężem:-( nie wiem co się z nami dzieje, ale doszło do tego, że dzisiaj padł temat "rozwód". Do jasnej cholery!!!! źle się dzieje, że jestem tuż od rozpadu rodziny i marzeń. Powód- brak powodu: jakieś błahe sprawy na początek a potem, to już się toczy.
Źle mi strasznie...

Jestem już w domku i dalej nic:wściekła/y:Ktg ładne, badanie bez zmian, jeżeli do piątku nic się nie wydarzy to szpital i test Oct:baffled:
Łażę już po schodach, sprzątam nawet przytulanko było a mała nadal zabarykadowana i nie ma zamiaru wyłazić:crazy:
Aluś udanych zakupów:tak:

reklama
O rany Sensi strasznie mi przykro:-(Nie poddawaj się jednak emocjom to najgorsze, co można zrobić. Oboje na pewno bardzo się kochacie tylko jesteście przemęczeni i szarość dnia codziennego Was przerasta:-(

Do góry