reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helol:)
moniolku, a coz to sie stalo? mialas skurcze? i czy musisz caly czas lezec? na pewno wszystko bedzie dobrze i fajnie ze masz neta to bedziesz z nami w kontakcie.
Aleczku, trzymam kciuki mocno mocno:)!!
wybaczcie, ze nie odnosze sie do kazdej, ale zmeczona jestem dzisiaj - sprzatanko, gotowanie, pieczenie ciasta - chyba przesadzilam z tym wszystkim i musze odpoczac. wkleje reszte z glownego:
troche mnie nie było, bo zmagalam sie z alergia, na szczescie trafilam na super fajna lekarke, przepisala mi tone lekow, ale kazala zaczac najpierw od homeopatii i jak na razie pomoglo, chociaz nie wiem, czy tez zmiana pogody na to nie wplynela. poza tym skonczylismy szkole rodzenia, a zajecia dosc intensywnie, bo 2 razy w tygodniu. w srode z kolei kupilismy wozeczek (bartatina classic)!! i stoi juz w domku, co chwile zerkam na niego, hihi:-p dostalam tez 3 workki ciuszkow od szwagierki i kolezanki i tez napatrzec sie na te cudenka nie moge. w przyszla srode chcemy pojechac na tydzien nad morze, jak maz upora sie z praca. a potem dalsze kompletowanie wyprawki. czuje sie w miare ok, tylko pobolewa mnie prawa strona brzucha, nie wiem co to jest, czy macica uciska mi na jakies narzady, czy co?:baffled: bo czuje czesto takie ciagniecie albo czasem mnie zakluje... dzidziol wypycha sie bardziej niz kopie, co tez jest juz czasami bolesne, ale takie słodkie zarazem:tak:
pozdrawiam was wszystkie babeczki i milego dnia!

reklama
Witam sobotnie

Czy Ty bierzesz fenoterol?
Tak + nospę no i chyba ten fenoterol na mnie tak wpływa normalne drgawki :-( lekarz mnie ostrzegał, ale myślałam, że to raczej takie na "wyrost"

Kajduś super, że trafiłaś na dobrego alergologa - może alergia Ci troszkę odpuści. U mnie skracanie szyjki - najgorsze jest to, że oprócz stawiania brzuszka nie mam żadnych innych dolegliwości. Nie muszę cały czas leżeć, ale z pracy nici a reszta dwa razy wolniej.

Dzisiaj poczułam się jak kuracjuszka w sanatorium. Najechali moi rodzice, wystawili mi leżak do ogrodu, owinęli kocem i z oddala obserwowałam pracę w terenie ;-) Na razie bawi mnie to rozpieszczanie zobaczymy co będzie dalej.

Reszta trzydziestek pewnie jeszcze w terenie w każdym razie miłego wieczoru.

Moniolku a nie dostałaś w komplecie z Fenoterolem Isoptinu?Ten drugi powinien zmniejszyć kołatania serca.Leż, odpoczywaj i pozwól się obsługiwać:-)

Moniś powinnaś dostać STAVERAN lub ISOPTIN - moze upomnij się u gina..........
Jest też podobno jakiś super odpowiednik fenoterolu - który nie powoduje tych drgawek- spróbuję poszukać........

Witam niedzielnie :-)

No właśnie nie dostałam, muszę się upomnieć. Jutro i tak muszę podjechać do urzędu skarbowego więc podjadę do gina. Jakie plany na niedzielę?

Dzień Dobry:-)
Wreszcie słońce zaczyna wyglądać zza chmur:-)
Dzisiaj mam w planach zakupić prezenty na dzień Matki dla mamy i teściowej oraz mojej mamie na imieniny.Może nabędę przy okazji jakiś ciuszek dla siebie;-)
Miłej niedzieli:happy:

moniolku sorrki że się wtrącę przy przyjmowaniu fenoterolu warto pamiętać pomyśleć o dodatkowym preparacie z potasem który jest wtedy wypłukiwany a to też ma niekorzystny wpływ na krążenie :tak:

dzien dobry. Jak ja nie mam czasu nawet sie dodezwać. Pobieżnie poczytalam co u Was i ruszam na papierkologię :( Coraz intensywniej z moim remontem a jeszcze w pracy jak to na koniec mnóstwo spraw. Zaczynam nie ogarniać, zresztą ja taka niezorganizowana jestem :(
W tym tygodniu zrobiłam ostatnie badania do kompetu (miało byc jak najbliżej wizyty) Mam na ręce pięny siniak, a jutro z rana lece zając kolejeczkę do lekarki - zobaczymy co mi powie. Na USG nie wysżło nic specjalnego w nerkach, pani powiedizała,że może być piasek, ale kamieni nie stwierdza. Zoabczymy co z badań wyjdzie, jeśłi by to tylko piasek to chyba nie ma przeciwwskazań do ciąży??? czekam już na wakaacje i chyba skoncentrowalam sie na planach bardziej rodzinnych niż zawodowych.
pozdrawiam serdecznie nie wymieniając i prosze, trzymajcie za mnie kciuki..

moniolku sorrki że się wtrącę przy przyjmowaniu fenoterolu warto pamiętać pomyśleć o dodatkowym preparacie z potasem który jest wtedy wypłukiwany a to też ma niekorzystny wpływ na krążenie :tak:

Puchatko dzięki - biorę Kalipoz zobaczę co jutro mi powie gin, dziewczyny pisały o Isoptinie

Onna trzymam kciuki daj znac jak po wizycie

Antila miłego pobytu

Matko w weekendy rzeczywiście posucha na bb

reklama
Witajcie,

Wlasnie wrocilam do domku... nie mam dobrego nastroju, nie bede Was zanudzala.
Alek to trzymam dalej kciuki za pozytywne zakonczenie "kuracji"

Moniolek korzystaj ile mozesz z wyreczania Cie.Zbieraj sily bo pozniej beda Ci potrzebne jak Martusia sie urodzi :tak:

Antila to moze teraz znajdziecie cos blizej :tak:

Kajda dobrze ze alergia opanowana. A tak z ciekawosci co zazywalas??

Puchatka GRATULUJE CORCI!!!!! Pamietalam ze jestes majowka i przegapilam moment narodzin :zawstydzona/y:

Onna to czekamy na wynik wizyty!!!

Do góry