reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Agunia witaj u nas:-)
Esch może podjedź sobie gdzieś na dyżur całodobowy. Szkoda się męczyć:-(
Carioca super, że jesteś znowu z nami:-)Napisz, co u Ciebie i Stasiulka.
Vonko jak spędziłaś weekend?

reklama
Antila myslalam juz o tym ale nie mam nawet sily z domu (czytaj: lozka) wyjsc... przejechalam za kierownica dzis ponad 600 km (chwilami w dosc duzym deszczu i korkach) - to dalo ponad 8h za kolkiem... i teraz jak leglam w lozku to jedyne co mnie ratuje to dodzwonic sie do "mojego prywatnego" lekarza i telefonicznie ustalic co i jak a maz bedzie pozniej jezdzil po recepty i leki...

Dziewczyki postaram sie jutro uzupelnic co napisalyscie przez weekend.... :-(

witajcie Kobitki:-)
i po długim weekendzie:-( pogody co prawda ładnej nie było (przynajmniej w W-wie), ale te 4 dni były rewelacyjnie błogie:tak::-D i jak sobie pomyślę, że jutro do roboty, to aż mnie..:angry::wściekła/y::angry:
Esch rany! a cóż Ciebie tak zmogło?? wirus jakiś?? trzymaj się Kochana i jak dojdziesz troszkę do siebie to wrzuć koniecznie fotki;-)
Vonko pielęgniarkę nam najlepszą na świecie:-D po 3 zastrzykach śladu nie ma, a gdzieś czytałam że mogą się robić siniaki i wybroczyny:szok: i nie puszczaj Kochana, nie puszczaj..;-):-D
Agunia_767 witaj u nas:happy: i trzymam kciuki za owocne staranka:tak::-)
Sensi no rośnie Wam domek, jak z bajki:happy: hihi..i nad naszym osiedlem bociany latają:happy:
Carioca no witaj:-) a gdzie Ty się podziewałaś?? zaglądaj do nas częściej:tak: i może jakieś fotki ze Stasiem wrzucisz?:-)
a jeżeli chodzi o moje kłucia, to 2.05 zaczęliśmy protokół do ivf i mój mąż się realizuje jako pielęgniarka:tak::-D
Najeczko widziałam fotki Ewuni na zamkniętym, jest przecudowna:happy::happy::happy:
Antilko a Ty jak się czujesz? co porabiałaś w weekend?
Moniś, Anusia, Kajduś, Monik, Ewuś buziaczki:-)

Alek nie wiem co to jest... wyglada mi to na jakas angine... wczoraj bylo tak zle ze myslalam ze na pogotowie pojade (ucho mnie bolalo)... a u mnie angina jest bardzo niebezpieczna bo juz raz wyladowalam w szpitalu bo rzucila sie na moje stawy biodrowe i serce ;-(

Ojej Esch..to może jak się nie dodzwonisz to lekarza, to niech karetka do Ciebie podjedzie? albo niech Cię faktycznie mąż zawiezie na dyżur całodobowy, żeby Ci się w nocy nie pogorszyło:-(

Alek wiem, wiem... ale jak sie polozylam do lozka to nie mam sily nawet do kuchni po herbate isc, a maz pojechal na razie do sklepu kupic cos do jedzenia bo pustki w lodowce... :-(
A karetka do takich rzeczy nie przyjezdza... no chyba ze akurat znajomi byliby na dyzurze...

Witam powekendowo - u nas dziś kiepska pogoda.

Esch - jak dzis sie czujesz? w kazde świeto twoja przychodnia ma obowiązek zabezpieczyć dyżur jak nie u siebie to w wytypowanej placówce .
A w stanach nagłych pogotowie ...........dzwoniłaś i naprawdę Ci odmówili? straszne.............

Oluś gratuluję pielęgniarki - ile wyzciszaczy musisz wziać? i kiedy zaczynasz właściwe kłucie????

Monia- zaległe ale najszczersze Zyczenia Imieninowe
zdrówka i sił na trzecią trzydziestkę :-) ciaży i szczęsliwego porodu a potem
już samych radosnych chwil

Monik - jeśli też obchodziłaś wczoraj imieniny to dla Ciebie również spełnienia wszystkich marzeń, samych szczęsliwych dni w życiu i zadowolenia w życiu zawodowym. A jeśli nie obchodziłaś to i tak CI tego życzę :-):-D

reklama
Witajcie,

Wlasnie wrocilam od lekarza... mam angine - czyli to co wczoraj "zdiagnozowalam sobie":-D Dostalam antybiotyk i na razie tydzien zwolnienia.... Teraz wyslalam meza po antybiotyk do apteki, no i jakies jogurty do tego...
A rano probujac sie zarejestrowac przezylam horror - najpierw przez 45 minut probowalam dodzwonic sie do przychodni a pozniej musialam sie wyklocic z pania w rejestracji ze musze sie dzis do lekarza dostac - Pani przeyptala mnie co mi sie dzieje i laskawie mnie zarejestrowala!!!! :wściekła/y::szok:
Dzis dowiedzialam sie ktora przychodnia swiadczy uslugi w swieta...

Dziekuje kochane za pamiec!!!

A zaraz zabieram sie za nadrabianie zaleglosci:tak:

Do góry