reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam wszystkich-
Lapisku widzę,że dzis 1 dzień :mad: trzymja sie kochana i wracaj z dzieciatkiem w brzuszku z wczasów :laugh:
Moniś a Ty sie też wyprowadziłaś z bb???
A ja ciagle czekam..............dziś 16 dpo- ta II faza mnie wykończy taka długaśna...........

reklama
reklama
Witajcie moje drogie - wołami mnie stad nie wyrzucicie ;D

Anuś trzymam mocniutko :)

Alek nie martw się no i ciekawa jestem jak się dzisiaj do pracy przebiłaś - podobno było ciężko i wszędzie korki

Majeczko wykorzystuj mężusia toż to sama przyjemność ;D

Lapisku ojejku widzę 1 dzień, ale po prostu musisz z Madziujką przyjechać zafasolkowane widać organizm się już nastawił na Tunezję :)

Ja strasznie zalatana jestem jutro wylatuję na szkolenie i nawet dzwoniłam na parking do Balic czy samochód mogę zostawić na szczęście tak a wracam dopiero w niedzielę wieczorem i może minę się na terminalu z Papą - taaa marzenie ;) Z frontu @ nadal nic - nienawidzę tamponów no, ale z racji tego musiałam zakupić ot moja kochana @ zawsze wiatr w oczy nie tak żeby z nią dojść do porozumienia - zawsze na przekór franca jedna :mad:

Do góry