reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie moje drogie - wołami mnie stad nie wyrzucicie ;D

Anuś trzymam mocniutko :)

Alek nie martw się no i ciekawa jestem jak się dzisiaj do pracy przebiłaś - podobno było ciężko i wszędzie korki

Majeczko wykorzystuj mężusia toż to sama przyjemność ;D

Lapisku ojejku widzę 1 dzień, ale po prostu musisz z Madziujką przyjechać zafasolkowane widać organizm się już nastawił na Tunezję :)

Ja strasznie zalatana jestem jutro wylatuję na szkolenie i nawet dzwoniłam na parking do Balic czy samochód mogę zostawić na szczęście tak a wracam dopiero w niedzielę wieczorem i może minę się na terminalu z Papą - taaa marzenie ;) Z frontu @ nadal nic - nienawidzę tamponów no, ale z racji tego musiałam zakupić ot moja kochana @ zawsze wiatr w oczy nie tak żeby z nią dojść do porozumienia - zawsze na przekór franca jedna :mad:

reklama
hej Laseczki :)
udało się dotrzeć do roboty nawet sprawnie :) co prawda bardzo się obawiałam, bo pracuję w ,,samym centrum wydarzeń'' ;D ale udało się! ;D za to jutro bedzie gorzej, bo musze trochę pojeździć po centrum.. ::) może być ciężkawo.. ::)
Anuś trzymam i ja :)
Lapisku akurat @ się skończy, w Tunezji poszalejecie i.. wrócicie ładnie we trójkę ;D
Moniś Ty widzę też zalatana..oj skąd ja to znam?? ja dziś 12 godzin prawie na pełnych obrotach ::)
a z @ tak to jest- jak jej nie ma, to nie ma, ale jak już jest to w najmniej oczekiwanym momencie przyłazi- franca :mad:
Elżbietko podrzucaj nam tu fluidków, podrzucaj ;D

hej Laseczki :)
udało się dotrzeć do roboty nawet sprawnie :) co prawda bardzo się obawiałam, bo pracuję w ,,samym centrum wydarzeń'' ;D ale udało się! ;D za to jutro bedzie gorzej, bo musze trochę pojeździć po centrum.. ::) może być ciężkawo.. ::)
Anuś trzymam i ja :)
Lapisku akurat @ się skończy, w Tunezji poszalejecie i.. wrócicie ładnie we trójkę ;D
Moniś Ty widzę też zalatana..oj skąd ja to znam?? ja dziś 12 godzin prawie na pełnych obrotach ::)
a z @ tak to jest- jak jej nie ma, to nie ma, ale jak już jest to w najmniej oczekiwanym momencie przyłazi- franca :mad:
Elżbietko podrzucaj nam tu fluidków, podrzucaj ;D

Dobry wieczór
alek i jak tam po intensywnym wykorzystaniu mężulka?? ;D
anusieńko ja też trzymam kciuczki :)
moniolek a pewnie, dokształcaj się kobito, mam nadzieję, że problemów za wielkich nie będziesz miała z dojazem. ::)
co do tamponów, to ja jakoś nie lubiętego ustrojstwa, może z kilka razy to sobie aplikowałam.. i raczej fanką nie zostanę...
Lapisku, Kindziu, Majeczko buziaczki,ja zmykam do spanka :-*

Dobry wieczór
anusieńko ja też trzymam kciuczki :)
moniolek a pewnie, dokształcaj się kobito, mam nadzieję, że problemów za wielkich nie będziesz miała z dojazem. ::)
co do tamponów, to ja jakoś nie lubiętego ustrojstwa, może z kilka razy to sobie aplikowałam.. i raczej fanką nie zostanę...
Lapisku, Kindziu, Majeczko buziaczki,ja zmykam do spanka :-*

Kajduś dobranoc

Alek przynajmniej jakoś przyzwoicie do pracy dotarłaś - chociaż z drugiej strony jakby nie było można też byś się pewnie nie pogniewała ;)

Ja właśnie się okąpałam - myślałam, że mi się troszkę będzie chciało, ale nic teraz podusia mnie woła ;) też mówię dobrej nocki :)

Kajduś dobranoc

Alek przynajmniej jakoś przyzwoicie do pracy dotarłaś - chociaż z drugiej strony jakby nie było można też byś się pewnie nie pogniewała ;)

Ja właśnie się okąpałam - myślałam, że mi się troszkę będzie chciało, ale nic teraz podusia mnie woła ;) też mówię dobrej nocki :)

kajda pisze:
hihi..okaże się.. :laugh: póki co żyjemy :D :D :D

moniolek pisze:
pewnie, że nie!! ;D

dobranoc..słodkich snów..

kajda pisze:
hihi..okaże się.. :laugh: póki co żyjemy :D :D :D

moniolek pisze:
pewnie, że nie!! ;D

dobranoc..słodkich snów..

reklama
Do góry