reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie moje drogie - wołami mnie stad nie wyrzucicie ;D

Anuś trzymam mocniutko :)

Alek nie martw się no i ciekawa jestem jak się dzisiaj do pracy przebiłaś - podobno było ciężko i wszędzie korki

Majeczko wykorzystuj mężusia toż to sama przyjemność ;D

Lapisku ojejku widzę 1 dzień, ale po prostu musisz z Madziujką przyjechać zafasolkowane widać organizm się już nastawił na Tunezję :)

Ja strasznie zalatana jestem jutro wylatuję na szkolenie i nawet dzwoniłam na parking do Balic czy samochód mogę zostawić na szczęście tak a wracam dopiero w niedzielę wieczorem i może minę się na terminalu z Papą - taaa marzenie ;) Z frontu @ nadal nic - nienawidzę tamponów no, ale z racji tego musiałam zakupić ot moja kochana @ zawsze wiatr w oczy nie tak żeby z nią dojść do porozumienia - zawsze na przekór franca jedna :mad:

reklama
hej Laseczki :)
udało się dotrzeć do roboty nawet sprawnie :) co prawda bardzo się obawiałam, bo pracuję w ,,samym centrum wydarzeń'' ;D ale udało się! ;D za to jutro bedzie gorzej, bo musze trochę pojeździć po centrum.. ::) może być ciężkawo.. ::)
Anuś trzymam i ja :)
Lapisku akurat @ się skończy, w Tunezji poszalejecie i.. wrócicie ładnie we trójkę ;D
Moniś Ty widzę też zalatana..oj skąd ja to znam?? ja dziś 12 godzin prawie na pełnych obrotach ::)
a z @ tak to jest- jak jej nie ma, to nie ma, ale jak już jest to w najmniej oczekiwanym momencie przyłazi- franca :mad:
Elżbietko podrzucaj nam tu fluidków, podrzucaj ;D

hej Laseczki :)
udało się dotrzeć do roboty nawet sprawnie :) co prawda bardzo się obawiałam, bo pracuję w ,,samym centrum wydarzeń'' ;D ale udało się! ;D za to jutro bedzie gorzej, bo musze trochę pojeździć po centrum.. ::) może być ciężkawo.. ::)
Anuś trzymam i ja :)
Lapisku akurat @ się skończy, w Tunezji poszalejecie i.. wrócicie ładnie we trójkę ;D
Moniś Ty widzę też zalatana..oj skąd ja to znam?? ja dziś 12 godzin prawie na pełnych obrotach ::)
a z @ tak to jest- jak jej nie ma, to nie ma, ale jak już jest to w najmniej oczekiwanym momencie przyłazi- franca :mad:
Elżbietko podrzucaj nam tu fluidków, podrzucaj ;D

Dobry wieczór
alek i jak tam po intensywnym wykorzystaniu mężulka?? ;D
anusieńko ja też trzymam kciuczki :)
moniolek a pewnie, dokształcaj się kobito, mam nadzieję, że problemów za wielkich nie będziesz miała z dojazem. ::)
co do tamponów, to ja jakoś nie lubiętego ustrojstwa, może z kilka razy to sobie aplikowałam.. i raczej fanką nie zostanę...
Lapisku, Kindziu, Majeczko buziaczki,ja zmykam do spanka :-*

Dobry wieczór
anusieńko ja też trzymam kciuczki :)
moniolek a pewnie, dokształcaj się kobito, mam nadzieję, że problemów za wielkich nie będziesz miała z dojazem. ::)
co do tamponów, to ja jakoś nie lubiętego ustrojstwa, może z kilka razy to sobie aplikowałam.. i raczej fanką nie zostanę...
Lapisku, Kindziu, Majeczko buziaczki,ja zmykam do spanka :-*

Kajduś dobranoc

Alek przynajmniej jakoś przyzwoicie do pracy dotarłaś - chociaż z drugiej strony jakby nie było można też byś się pewnie nie pogniewała ;)

Ja właśnie się okąpałam - myślałam, że mi się troszkę będzie chciało, ale nic teraz podusia mnie woła ;) też mówię dobrej nocki :)

Kajduś dobranoc

Alek przynajmniej jakoś przyzwoicie do pracy dotarłaś - chociaż z drugiej strony jakby nie było można też byś się pewnie nie pogniewała ;)

Ja właśnie się okąpałam - myślałam, że mi się troszkę będzie chciało, ale nic teraz podusia mnie woła ;) też mówię dobrej nocki :)

kajda pisze:
hihi..okaże się.. :laugh: póki co żyjemy :D :D :D

moniolek pisze:
pewnie, że nie!! ;D

dobranoc..słodkich snów..

kajda pisze:
hihi..okaże się.. :laugh: póki co żyjemy :D :D :D

moniolek pisze:
pewnie, że nie!! ;D

dobranoc..słodkich snów..

reklama
Do góry