reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej dziewczynki .
Ale jestem skonana- 2 godziny aerobiku- ufffff. A tu jeszcze nie koniec mezulo jak sie dowiedziial ze mam owulacyje ( kluje w lewym jak cholera) to mi nie odpusci :-) juz mi to obiecal dzisiaj :-D. No i zobaczymy.. lapisek mnie przekonal zebym mezula nie odprawiala no to dotrzymam slowa :-D. Ale walczyc na parkiecie bede dalej!

Hej dziewczynki .
Ale jestem skonana- 2 godziny aerobiku- ufffff. A tu jeszcze nie koniec mezulo jak sie dowiedziial ze mam owulacyje ( kluje w lewym jak cholera) to mi nie odpusci :-) juz mi to obiecal dzisiaj :-D. No i zobaczymy.. lapisek mnie przekonal zebym mezula nie odprawiala no to dotrzymam slowa :-D. Ale walczyc na parkiecie bede dalej!

hej :)
zmęczona dziś jestem stasznie.., dużo pracy i jeszcze się wkur...am :mad: całe życie z debilami!! słowo daję!! :mad:
a jutro przylatuje Papież i nie wiem, jak dotrę do roboty..?? helikopterem chyba ::) no mam dość!! mówię Wam.. :mad:
aż pranie z tego wszystkiego zrobilam, żeby się wyżyć!! no zła jestem jak jasna cholera!!
Majeczko przydałby mi się dzisiaj Twój aerobik ;D
Lapisku dzięki za kciuki, ale..znów mam niewesołe przeczucia.. :(
Anuś nie przemęczaj się za bardzo..i nie stresuj ;)
Kindzia..TEN dzień już blisko..coraz bliżej ;) trzymamy kciuki! ;D
Moniolek a co u Cię??

buziaki dla Was :-*

hej :)
zmęczona dziś jestem stasznie.., dużo pracy i jeszcze się wkur...am :mad: całe życie z debilami!! słowo daję!! :mad:
a jutro przylatuje Papież i nie wiem, jak dotrę do roboty..?? helikopterem chyba ::) no mam dość!! mówię Wam.. :mad:
aż pranie z tego wszystkiego zrobilam, żeby się wyżyć!! no zła jestem jak jasna cholera!!
Majeczko przydałby mi się dzisiaj Twój aerobik ;D
Lapisku dzięki za kciuki, ale..znów mam niewesołe przeczucia.. :(
Anuś nie przemęczaj się za bardzo..i nie stresuj ;)
Kindzia..TEN dzień już blisko..coraz bliżej ;) trzymamy kciuki! ;D
Moniolek a co u Cię??

buziaki dla Was :-*

Lapisku chyba masz troche razcji bo ja to tak nietety mam ...ze skrajnosci w skrajnosc.. Albo nic nie robie ( a wlasciwie robie dziecko i czekam na efekty ciagle uwazajac) albo szleje z deitami i ostrymi cwiczeniami.. ale od kiedy zaczelam dietke i aerobik - jestem mniej nerwowa, mniej mysle o tym czy w ogle zycie mam sens i co bedzie dalej i dlaczego nie mam dzidzusia, lepiej spie i nie musze lykac ziolowych lekow na spanko, noi rzecz jasna lepiej wygladam przez co bardziej akceptuje siebie i ... jestem szczesliwasza :-D jak to prozna kobietka...:-)

Aleczku nie denerwuj sie tak, wez relaksacyjna kapiel z olejkami albo ziolkami napisj sie lempeczki wina albo piwka i poczytaj cos co lubisz albo obejrzyj sobie filmik.. A najlepiej pogadaj z nami na BB :-)

Lapisku chyba masz troche razcji bo ja to tak nietety mam ...ze skrajnosci w skrajnosc.. Albo nic nie robie ( a wlasciwie robie dziecko i czekam na efekty ciagle uwazajac) albo szleje z deitami i ostrymi cwiczeniami.. ale od kiedy zaczelam dietke i aerobik - jestem mniej nerwowa, mniej mysle o tym czy w ogle zycie mam sens i co bedzie dalej i dlaczego nie mam dzidzusia, lepiej spie i nie musze lykac ziolowych lekow na spanko, noi rzecz jasna lepiej wygladam przez co bardziej akceptuje siebie i ... jestem szczesliwasza :-D jak to prozna kobietka...:-)

Aleczku nie denerwuj sie tak, wez relaksacyjna kapiel z olejkami albo ziolkami napisj sie lempeczki wina albo piwka i poczytaj cos co lubisz albo obejrzyj sobie filmik.. A najlepiej pogadaj z nami na BB :-)

Majka właśnie piję piwko.. ;D i sobie tu siedzę z Wami na BB :laugh: i lepiej mi naprawdę :laugh:

Majka właśnie piję piwko.. ;D i sobie tu siedzę z Wami na BB :laugh: i lepiej mi naprawdę :laugh:

reklama
Do góry