reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam :-)

Antilo, Vonko super wiadomości, cieszę się, że z malutkimi kropeczkami wszystko w porządku - na pewno jesteście troszkę spokojniejsze

no może oprócz Antili - walcz o swoje (nawet nie wiedziałam, że jakiś tam składnik wynagrodzenia się nie wlicza do całości i taka może być różnica :no::no::no:

miłego weekendu :tak:

reklama
Dziewczynki jestem.Znalazłam aneks do regulaminu wynagradzania podpisany przez Związki Zawodowe. Jest tam puknt, który wyraźnie mówi, że dodatek wchodzi do podstawy wymiaru wynagradzania za czas niezdolności do pracy:-)Byłam w księgowości, trochę im szczęki opadły bo nie widziały tego aneksu. Mają mi wszystko wyrównać:tak::tak::tak:Ciekawe tylko, co zrobią ze wszystkimi osobami, którym źle naliczyli w tamtym roku:szok:Swoją drogą dziwię się, że ludzie nie zauważyli i nie protestowali:confused:
Ja się dzisiaj tak zawzięłam, że nic nie było wstanie mnie powstrzymać. W poniedziałek zajrzę na konto:tak:

witam się weekendowo:-)

Antilko całe szczęście, że wszystko wyjaśnione:tak: to teraz chociaż sobie poszalejesz za wyrównanie;-) jak plany na wieczór?;-)
Moniś:-)
Ewa ależ zapracowana z Ciebie Mamusia:-)
Sensi jak czytam o budowie, to od razu mam przed oczami skecz Kabaretu Moralnego Niepokoju ,,będzie Pan zadowolony..'', widziałaś??:-D
Vonko no to rewelacyjne wieści:-) akurat pogoda robi się coraz lepsza:-) a doktor bardzo rozsądnie mówi i trzeba go słuchać:tak::-)
Esch a jednak nie pospałam za bardzo, bo psina mnie ściągnęła z łóżka po 7:szok: potem odechciało mi się już spać:-D

Dzień uważam za udany. Mam odświeżoną fryzurkę i 2 nowe bluzeczki:-D
Miłego wieczorku:-)

Witajcie!!!

Co tak cicho na tym naszy watku.... ledwie kilka postow za caly dzien.... no chyba ze to wina pogody- to Was usprawiedliwiam... ja sama tez dopiero wrocilam do domku, bylam po pracy u moich rodzicow. A jutro wybieram sie do kopalni soli do Wieliczki - ostatni raz to bylam tam chyba z 8 lat temu:szok:

Antila ales Ty dzis bojowa... az strach:szok: Ale o swoje trza walczyc... i mialam Ci pisac ze z tego co wiem to powinni Ci dodatek wliczyc ale juz doczytalam ze sprawa zalatwiona....

Sensi to teraz bedziesz nam tu fotorelacje z budowy zdawala.... i pewnie juz na dobre Nam znikniesz :-:)no:

Ewa to sa meble z BRW:
Orinoko - Meble, Black Red White, meble pokojowe, sklep internetowy,
Moze tak pojedynczo nie wygladaj za fajnie ale jak zobaczylam w salonie jak sa zrobione aranzacje to wpros sie zakochalam w tym zestawie... tylko az mnie ciarki przechodza jak pomysle o cenie :-(

Alek fryzjer i zakupy zdecydowanie poprawiaja nastroj!!!!

Carioca HOP HOP!!! Odezwij sie!!! Napisz choc jedno zdanie. Czy u Was wszystko Ok????

A co sie stalo z Novaczka???

i ja się witam..strasznie dziś u nas zimno:wściekła/y:

Esch to możemy sobie podać łapki..:baffled:
Antilko i mi dzisiaj się nic nie chce, a do tego jakaś wkurzona jestem i warczę na wszystkich..:-(
Jak udał się wczorajszy urodzinowy wieczór?

Miłej soboty Kobitki:-)

Antila no wlasnie to zrobilam... otulilam sie moim kocykiem, wypilam goraca herbatke i musialam zarzyc pyralgine.... i usnelam... i wlasnie wstalam....

Alek to wyrazy wspolczucie!!!

reklama
Dzień Dobry Trzydziesteczki:happy:
Aluś wieczór spędziliśmy w domku, do teatru idziemy w przyszłym tygodniu:tak:
Miała być restauracja, ale mój żołądek się zbuntował.
Wczoraj byliśmy w Ikei tłumy niemiłosierne. Ja złapałam to co miałam kupić i do kasy.
Tak więc mam już regał na książki i kapę na łóżko:-)
Jak mi się uda to wkleję fotkę z sypialni. Nie wiem, czy pamiętacie, jak długo wybierałam kolor ścian:-D

Do góry