reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antilko trzymam kciuki , bedzie dobrze- Duphaston to naprawde bardzo dobry lek! A betka rośnie wiec jedyne co musisz teraz zrobic to odpoczywać i myśleć pozytywnie - wiem jakie to okropnie trudne bo jak na poczatku ( 5 tydz) byłam bardzo chora i miałam 39 stopni myslałam ze zwariuje- taki cud i taki pech... ale zawzięłam siew sobie i pomysłałam że skoro zdarzył sie cud to juz nic i nikt mi go nie odbierze i że MUSI BYC DOBRZE!- moze jakaś wesoła ksiązka albo komedia - byle by sie nie zamartwiać!

ja po egzaminie - chyba nie było tak zle -ale wyniki beda dopiero za jakies 2-3 tyg. Jelitka mi za to przeczyściło okrutnie:-D- poranny stersik!!!:tak:

Kajduś w jakiej galerii? mamy jakąś galerię???

reklama
Się witam, lecę rano na szkolenie, ale mam nadzieję, że Antila przeczyta:

Moja koleżanka w październiku 2006 dostała plamienia, to był początek ciąży, wylądowała w szpitalu, dwa USG nie było widać pęcherzyka, leżenie, leki, plamienie coraz mniejsze kolejne USG - piękny pęcherzyk, w czerwcu urodziła się Maja :tak: Antilko wiem, że to koszmar, ale staraj się myśleć pozytywnie, będzie dobrze, bardzo mocno trzymam kciuki.

Antilko, bedzie dobrze, betka rosnie, a pecherzyk moze byc widoczny za kilka dni dopiero. lez, bierz leki i mysl pozytywnie! buziaczki, na pewno bedzie dobrze:)
Majeczko zajrzyj do Albumu Rodzinnego - powinnas miec dostep
Ewa, hop hop!

Dziękuję Wam dziewczynki. Nic innego mi nie pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać:-(

Antila, bardzo mocno pamiętam o TObie - musi być dobrze :) Nie zadręczaj sie kochana i zaaplikuj sobie coś miłego. Skoro musisz czekać to niech to będzie dobry czas.

Dziewczynki, co mogłabym wziąć na uspokojenie.Zastanawiam się nad tabletkami z melisą:confused:

Antilko ja niestety na 100% nie wiem, ale wg mnie melisa nie powinna Ci zaszkodzić.

Zmykam do domu, miłego popołudnia i wieczoru

Zrobiłam sobie po prostu herbatkę z melisy.Dzisiejsze Hcg wynosi 1822 chyba ładnie urosło w ciągu 48 h Poprzednie wynosiło 621:baffled:Zobaczymy, co jutro powiedzą w szpitalu:confused:

wiec ja tez sie odważę :) Znalzłam to forum dzisiaj. Moje imie - Małgorzata. W tym roku stuknie mi 35 wiosen i własnie zamierzm starać sie o dziecko:)
Na razie jestem na etapie badań. Chociaż bardzo sie boję niepowodzeń:( to jednak mam nadzieję, że wszystko będzie ok:)
pozdrawim wszystkie forumowiczki :)
AAA zapomniałam dodać, że planuje dopiero 1 dziecko

reklama
witajcie wieczorkiem:-)
Antilko no pięknie betka przyrasta:tak: czyli wszystko na dobrej drodze:happy: a melisa nie zaszkodzi na pewno, można też łyknąć persen lub kalms (konsultowane z lekarzem)
Goss witaj:-) trzymam kciuki za staranka:-)
Anuś??? jak się czujesz??? odezwij się proszę..

Kobitki jutro na szczęście już piątek:-) W weekend nareszcie zapowiadają piękną wiosenną pogodę, więc zapraszam na słoneczko:-)

Miłej nocki dla Was:-)

Do góry