reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lapisku hop hop ;D przerwa na kawę nadzwyczaj długawa ;)

Anuś serce co słychać...

Alek chyba tak zaszalałaś, że Ci siły już zabraklo dzisiaj na bb ;D

Kajduś no właśnie nie wiem co z moją @ w każdym razie czuję się bardzo dziwnie - nie to na pewno nie ciąża, ale boli mnie podbrzusze od kilku dni pierwszy raz tak bardzo no i martwię się co by mi tam wszystko się pogoiło jak trzeba ::)

Nerwowa w dodatku jestem na siebie - miałam nie jeść a wpierniczam jak mały słonik. Dzisiejszy bilans - dwa kawałki ciasta o cukierkach nie wspomnę, jabłko, gruszka, flaczki, kromki trzy na szczęście z ciemnego pieczywa, drożdżowka z serem, kabanos jeden i chyba na tym nie zakończę, bo nadal mnie zsie a w lodówce czeka na mnie pasta z łososia :mad:

reklama
witajcie ;D
żyję! żyję! :laugh: jestem i mam siłę! :laugh: mężuś żyje również..może lekko wyczerpany..hihi.. :laugh: ::)
no tyle zachodu, że w końcu by się to na coś zdało, nie?? ;D ale będzie co ma być..zobaczymy za czas jakiś.. ;)
Anuś Ty napisz Słonko co u Ciebie, bo się marwić zaczynamy o Cię.. :(
Moniolku może w końcu @ się namyśli i przylezie..oby tylko z Twoim zdrówkiem wszystko było ok..a ja taki apetyt mam zazwyczaj przed paskudą, więc skoro ma przyjść, to myślę że jest już blisko.. ;)
Lapisku a co tam u Ciebie??
Kajda ci nasi mężowie to się z nami mają, co?? no ale cel uświęca środki ;D

witajcie ;D
żyję! żyję! :laugh: jestem i mam siłę! :laugh: mężuś żyje również..może lekko wyczerpany..hihi.. :laugh: ::)
no tyle zachodu, że w końcu by się to na coś zdało, nie?? ;D ale będzie co ma być..zobaczymy za czas jakiś.. ;)
Anuś Ty napisz Słonko co u Ciebie, bo się marwić zaczynamy o Cię.. :(
Moniolku może w końcu @ się namyśli i przylezie..oby tylko z Twoim zdrówkiem wszystko było ok..a ja taki apetyt mam zazwyczaj przed paskudą, więc skoro ma przyjść, to myślę że jest już blisko.. ;)
Lapisku a co tam u Ciebie??
Kajda ci nasi mężowie to się z nami mają, co?? no ale cel uświęca środki ;D

moniolek no niezłe mialaś te menu ;D gdybym nie wiedziala, to pewnie bym powiedziala, że to jakieś ciążowe smaczki :D
ale pasty z łososia sobie nie odmawiaj, skosztuj nieco ;) ja sama nabrałam ochoty ;D
anuś toś się rozmowna zrobiłaś, kobieto ;)
lapisku no właśnie, kawusia już dawno wystygła, a Ty gdzie się podziewasz??

moniolek no niezłe mialaś te menu ;D gdybym nie wiedziala, to pewnie bym powiedziala, że to jakieś ciążowe smaczki :D
ale pasty z łososia sobie nie odmawiaj, skosztuj nieco ;) ja sama nabrałam ochoty ;D
anuś toś się rozmowna zrobiłaś, kobieto ;)
lapisku no właśnie, kawusia już dawno wystygła, a Ty gdzie się podziewasz??

DZIEWCZYNY mam strasznie dużo pracy projektuję wizytówki- moze ktoraś z Was jest grafikiem???
poza tym remontuję gabinet, szukam obrazków, kompozycji kwiatowych i czekam na @

DZIEWCZYNY mam strasznie dużo pracy projektuję wizytówki- moze ktoraś z Was jest grafikiem???
poza tym remontuję gabinet, szukam obrazków, kompozycji kwiatowych i czekam na @

LAECZKI plan sie zmienil !!! wyjezdzamy JUZ rano,nie tak jak bylo w planach wieczorem !!!!
Do uslyszenia w polowie czerwca
bede teskic za Wami ;D

LAECZKI plan sie zmienil !!! wyjezdzamy JUZ rano,nie tak jak bylo w planach wieczorem !!!!
Do uslyszenia w polowie czerwca
bede teskic za Wami ;D

reklama
Do góry