reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

a to ja sie pochwale mieszkankiem TOBIASZKA:):-)

Załączniki

• P9080130.jpg
    P9080130.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki wszystkie brzuszki macie piękne !!!!!! :-)

Inomama super zdjecia z ta czapeczka wogóle figurę masz ekstra !!! :-)No i zdjęcie córci z usg piękne naprawde :)

kaha fajny pomysł z ta sesja tez chciałam ale jakoś chyba nie wypali nie mam kiedy i kasy jakoś ciagle mało ale jak tylko zrobisz wstaw kilka fotek piękna pamiątka !!!!! :)

Laseczki brzucholki wszystkie cudne! U mnie w pracy zaraz dziewczyny chciałyby pomacać żeby się zarazić:-D

Inomama - córeczka słodka, trochę się wstydzi ale to w końcu kobitka, to ma to w naturze.

Salli - komoda fajna - taka wypasiona, a pokój nawet duży macie - ja myślę jak w naszej sypialni wszystko pomieścić, zwłaszcza że meble należą do mieszkania i nie mogę za bardzo się ich pozbyć.
Prosimy o link do tego programu od projektowania.

Cleo, linka do programu dawałam chyba na Styczniu :) Bo już Akuku prosiła :)
A pokój może nie jest jakiś gigantyczny, ale ma 16m2 więc coś się da już tu ustawić :)

widze ze urzadzanko idzie u was plena para :)
salli - no na 16m2 to juz idzie "poszalec" :)
Ja wlasnie kombinuje nad zmianami w pokoiku Kuby...bo potrzebuje jego lozeczko przygotowac dla |Emmy niedlugo...I juz sie tam jakas koncepcja rodzi w glowie :) jak tylko cos wymodze to sie pochewale :) Nie chce inwestowac az tak bardzo bo wynajmujemy dom a mebelki musza pasowac do malego pokoju wiec zostaje mi ikea :) Ale I tam cos ladnego dla niego upatrze :)

reklama
piękne brzuszki, ale zróżnicowanie wielkościowe jest ogromne - super popatrzeć;)

Fifka:
u ciebie chyba najbardziej widać, żeś przodująca w terminie:) piękny i okrąglusi brzuchol!

inomama:
jesteś chudzinka, a Laurka cudne zdjęcie wyszło - piękna panna!

Salii
: fajnie urządzony pokoik, a grzybki.. obśliniłam monitor w pracy:)

Kaha: mój wielkościowo brzuszek najbardziej do twojego podobny - póki co nie przeszkadza w pracy przy 8h siedzenia i też nie wiem gdzie te moje +7 kg weszło;) przy luźnych ciuchach to mi wpiątek szef powiedział, ze nie widać, ze w ciąży jestem :-D ale widać, widać:rofl2:

Do góry