reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Hej dziewczynki:-D dzisiaj rano robilam test ciazowy i mam:-) dwie piekne kreseczki. jestem w osmym chyba niebie:-D tylko ze jakos trudno mi w to uwierzyc po tylu staraniach i zrobie jeszcze jeden test. tak dla pewnosci:tak:
jestem trzy dni przed spodziewana miesiaczka a do zrobienia testu sklonilo mnie klucie w dole brzucha:happy2: prosze wesprzyjcie mnie i napiszcie ze test mnie nie klamie:baffled:

Hej dziewczynki:-D dzisiaj rano robilam test ciazowy i mam:-) dwie piekne kreseczki. jestem w osmym chyba niebie:-D tylko ze jakos trudno mi w to uwierzyc po tylu staraniach i zrobie jeszcze jeden test. tak dla pewnosci:tak:
jestem trzy dni przed spodziewana miesiaczka a do zrobienia testu sklonilo mnie klucie w dole brzucha:happy2: prosze wesprzyjcie mnie i napiszcie ze test mnie nie klamie:baffled:

Z calego srduszka zycze zeby nie klamal!!!:-)

Witam!
Chialbym sie przywitac i jesli mozna dolaczyc do waszego grona :-)
Jestem juz mama Olafka, ktory niebawem skonczy dwa latka.
No i ostatnio zachcialo nam sie z mezem drugiego dzidziusia.
Po cichutko mam nadzieje na coreczke.
W tym miesiacu zaczelismy sie starac ale raczej nic z tego nie wyjdzie bo to niecaly cykl.
pozdrawiam was serdecznie i zycze powodzenia!! :tak:
oraz WIELKIE GRATULACJE dla zafasolkowanych!

Niebieskabb a w ktorym dniu cyklu jestes? ja z synkiem tez mialam plamienia, juz myslalam ze nic z tego a okazalo sie ze bylo to plamienie podczas implementacji.

Ostatnia edycja:

jakbym siebie widziala w pierwszej ciazy :) !!
Mgk test nie klamie! napewno! ja bynajmniej nie znam takiego przypadku!
GRATULACJE!

WITAJ KICIU! slicznego mas synka...trzymamy kciuki za staranka o coreczke, aby byly owocne i nie trawaly dlugo!:-)

MGK - trzymam kciuki zeby Twoj tescik sie nie mylil i zeby @ nie przyszla....
Uwazaj na siebie i moze poczekaj jeszcze te 3 dni i dopiero powtorz tescik.
No bo - nie chce cie straszyc absolutnie, bo to nie zdarza sie czesto - ale ja niestety jednak znam przypadek o jakich nieistnieniu pisze Kicia...MÓJ wlasny przypadek -test pozytywny we wrzesniu 2 dni przed spodziewana @ a po 2 dniach pojawila sie jednak @...byla wiec to ciaza chemiczna....z tym ze u mnie druga kreska byla slaba, a ty piszesz ze masz 2 mocne krechy wiec ja jestem dobrej mysli ze u Ciebie bedzie wszystko dobrze, na spokojnie powtorz test w dniu spodziewanej @, albo jak nie chcesz czekac -wiem jakie to emocje - idz jutro na betke z krwi -to od razu wyjasni co i jak bez dodatkowego czekania i nerwow.

Ostatnia edycja:
Witam!
Chialbym sie przywitac i jesli mozna dolaczyc do waszego grona :-)
Jestem juz mama Olafka, ktory niebawem skonczy dwa latka.
No i ostatnio zachcialo nam sie z mezem drugiego dzidziusia.
Po cichutko mam nadzieje na coreczke.
W tym miesiacu zaczelismy sie starac ale raczej nic z tego nie wyjdzie bo to niecaly cykl.
pozdrawiam was serdecznie i zycze powodzenia!! :tak:
oraz WIELKIE GRATULACJE dla zafasolkowanych!

Niebieskabb a w ktorym dniu cyklu jestes? ja z synkiem tez mialam plamienia, juz myslalam ze nic z tego a okazalo sie ze bylo to plamienie podczas implementacji.

Witaj i zycze szybkich II.:-):-):-):-):-)

jak długo się starałaś?

reklama
Witam Wszystkie dziewczyny :rofl2:

Imagination śliczne zdjęcie dzidzi aż się wzruszyłam, nie martw się tym konfliktem, też mam minus a moja druga połowa plus ale sporo o tym czytałam i rozmawiałam z ginem, przy pierwszym dziecku nie ma powodów do niepokoju chyba że dostała byś jakiegoś urazu i krew twoja wymieszała by sięz krwią dziecka. Po porodzie podadzą ci immunoglobinę anty D aby przy następnych ciążach wszystko było wporządku. Tą immunoglobinę podaje się też w 28 tygodniu ciąży tylko właśnie nie wiem czy to jest płatne i musisz o to poprosić czy robią to automatycznie każdej kobiecie z konfliktem, musisz zapytać jak jest u ciebie. Ja jeszcze w ciąży nie jestem więc dokładnie o to nie pytałam. Dbaj o siebie i dzieciaczka :-)

Mam pytanko w sumie do wszystkich w podobnej sytuacji ale z tego co się zorientowałam to Lilu19 jest doświadczona w tych sprawach. Mianowicieczy jeśli nie ma owulacji to nie ma też miesiączki? Może to głupie pytanie ale według mojej ginki nie miałam ostatnio owulacji, jestem w trakcie badań a jutro lub pojutrze powinnam dostać @ tyle że nie mam kompletnie żadnych objawów ani bólu brzucha, ani piersi, nawet doła nie miałam a mam zawsze około 3 dni przed, hm ... sama nie wiem? :-(

Ostatnia edycja:
Do góry