hej ,
nikt tutaj nie zagląda ,ale żeby komuś się pochwalić i podzielić się swoją radością napiszę kilka słów ,może kiedyś wątek rozwinie się na tyle,że moje wpisy się komuś przydadzą
kurs liczy kilka małżeństw ,My jesteśmy jednym z nich,atmosfera jak na pierwsze spotkanie bardzo miła ,spotkałam ludzi ,którzy tak samo jak my marzą o maleństwie w tej chwili już nie z krwi i kości bo jakie ma to znaczenie w Naszym życiu ,ale marzymy o tym aby dać miłość dziecku ,które gdzieś na Nas czeka z utęsknieniem .Po spotkaniu albo warsztatach bo mamy ciekawe rzeczy do zrobienia na nich a przeważnie na warsztatach mamy zajęcia
no więc po warsztatach zrobiłam się spokojniejsza i pełna oczekiwań na moje dziecko ,które gdzieś na mnie czeka ,nie mam uczucia pustki jaką mają kobiety,które chcą zajść w ciążę ,gdzieś ta pustka została wypełniona spokojem tym,że nic nie dzieje się bez przyczyny i że nie będę gorszą matką tylko dlatego ,że moje dziecko urodziła inna kobieta ,ono po prostu będzie Nasze kochane ,wychuchane i będę dążyć do tego aby było szczęśliwe .
Jestem szczęśliwą żoną ,mam kochane męża ,który daje mi wszystko co mężczyzna powinien dać kobiecie spokój ducha i bezpieczeństwo .Kocham go za to .
Warsztaty mają nam właśnie to uświadomić ,że będziemy rodzicami dziecka ,które jest Nasz będzie Nasze i co jeszcze mogę powiedzieć ,to to że te oczekiwanie na dziecko i te wszystkie kursy ,spotkania w OA są cennym doświadczeniem bo wiele się nauczyłam dzięki temu i mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością ,że jestem przygotowana na przyjście na świat Naszego dziecka ,jestem przez ten rok bardziej doświadczona i mega szczęśliwa.
pozdrawiam