reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jestescie szczesciary ze Wasze Malesntwa ladnie sie ukladaja na bad. Moja kruszynka caly czas sie wierci kreci i na 80% ma byc kobietka. M chcial chlopaka ale juz mowi do brzuszka Maja allbo nakarm moja dziewczynke. Mamy juz pare rozowych ciuszkow, jak bedzie chlopczyk to dokupimy niebieskie :)

reklama
jestem po spotkaniu z prawnikiem
i... mam ochote sie poryczec.... i isc udusic szwagra.....
wg prawnika praktycznie nie mamy szans zeby sie uchronic przed nieplaceniem tych dlugow... moze jedynie moj maz napisac podanie do spoldzielni w jakim czasie nie przebywal w tym mieszkaniu i dolaczyc do tego jakies dowody i napisac ze nie poczuwa sie do splacania dlugow brata, ale.... i tak prawniczka marnie to wszystko widzi

kurde ledwo powstrzymuje lzy- po pierwsze nie wyobrazam sobie zeby splacac czyjes dlugi, po drugie za kilka miesiecy na swiat przyjdzie malenstwo a ja bede osoba bezrobotna i ledwo bedziemy mieli sie z czego utrzymac a tu jeszcze niby splacac cos nie swojego....to chyba jakis zly sen....:-(

Karolap, w perspektywie spłaty takiej kasy, ja na Twoim miejscu skonsultowałabym to jeszcze z drugim prawnikiem (adwokatem albo radcą prawnym).
Nawet, jeżeli samo roszczenie o zapłatę tej kwoty jest zasadne, to może trzeba sprawdzić np. czy te kwoty się nie przedawniły, czy zawiadominie Was o sprawie sądowej było prawidłowe (skoro przyszedł do Was komornik to wcześniej pewnie taka sprawa była) itp. - o ile tego sobie dziś nie powyjaśniałaś.

Jestescie szczesciary ze Wasze Malesntwa ladnie sie ukladaja na bad. Moja kruszynka caly czas sie wierci kreci i na 80% ma byc kobietka. M chcial chlopaka ale juz mowi do brzuszka Maja allbo nakarm moja dziewczynke. Mamy juz pare rozowych ciuszkow, jak bedzie chlopczyk to dokupimy niebieskie :)

jak u nas bedzie dziewczynka to też bedzie miala na imie Maja :-)

Lemoniada- tak sprawa odbyla sie dokladnie 14.02.2008 roku o czym dowiedzielismy sie z pisma od komornika, bo moj maz nie przebywal w tamtym mieszkaniu, a na tamten adres szly wszytkie listy, ktorych nikt nam nie przekazal... sprawa odbyla sie zaocznie(bez mojego meza i podejrzewam tez bez jego brata)

weszłam przed chwila na watek plec naszych maluszkow - kurcze ile dziewczynek bedzie mialo na imie Maja hehe, mam cicha nadzieje ze moze moj szkrab tez bedzie pszczółką;-)

hejka, no Maggie kto wie... ;-):-D
mi za to się śniło, że mąż mnie zdradzał i miał w nosie i chciałam się z nim rozwieść i miałam taki wielki brzuch do tego... co się nastresowałam w nocy...

reklama
Do góry