Roma_ntiko
Fanka BB :)
A z czystej ciekawości, po co tak często badasz te rzeczy?U mnie dziś wzrost temperatury więc wychodzi że wczoraj była owulacjaW środę zbadam prożka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z czystej ciekawości, po co tak często badasz te rzeczy?U mnie dziś wzrost temperatury więc wychodzi że wczoraj była owulacjaW środę zbadam prożka
![]()
Z zalecenia ginekologa , mam zbadać prożka 7dpo lub przyjść na USG czy peknal pęcherzyk. Jak się nie uda to w następnym cyklu dostanę zastrzyk na pęknięcie. Na monitoring nie pójdę bo musiałabym się zwalniać z pracy i mam 30 km tam to wolę zbadać prożka :-)A z czystej ciekawości, po co tak często badasz te rzeczy?
Ah, rozumiemZ zalecenia ginekologa , mam zbadać prożka 7dpo lub przyjść na USG czy peknal pęcherzyk. Jak się nie uda to w następnym cyklu dostanę zastrzyk na pęknięcie. Na monitoring nie pójdę bo musiałabym się zwalniać z pracy i mam 30 km tam to wolę zbadać prożka :-)
Ściskam mocnoMi wleciał pms na pełnej. Wszystko mnie drażni... Mam ochotę rozbić telefon i się zapaść pod ziemię. Młoda mi sceny robiła jak wracałyśmy z zakupów i spaceru- nawet mnie mój bank wkurza,że mnie kosi jak za zboże za utrzymanie kontabo nie mam wpływów bo zwyczajnie nie zarabiam
ehhh chyba się schowam w jakimś kącie w pokoju i będę udawała,że mnie nie ma...
Uh, nienawidzę takich dniMi wleciał pms na pełnej. Wszystko mnie drażni... Mam ochotę rozbić telefon i się zapaść pod ziemię. Młoda mi sceny robiła jak wracałyśmy z zakupów i spaceru- nawet mnie mój bank wkurza,że mnie kosi jak za zboże za utrzymanie kontabo nie mam wpływów bo zwyczajnie nie zarabiam
ehhh chyba się schowam w jakimś kącie w pokoju i będę udawała,że mnie nie ma...
Mam nadzieję,że mi te smuty przejdą![]()
Jest jakiś plan ! Trzymam kciuki za ten cykl a jak się nie uda to od razu rób to hsg , mi pomogłoJa wróciłam z wizyty.11dc pęcherzyk dopiero 13mm.endometrium 7.lekarz stwierdzil że na ten moment koniecznie musimy wykonać badanie nasienia,a ja hsg.bo inaczej będziemy wydawać kasę na wizyty i badania bez sensu.jutro mam podjechać do niego na NFZ zrobi jeszcze raz USG i spróbuję skierować mnie do swojego znajomego na HSG.