Haha, to ty normalnie trafilas jakis social media jackpot!Mój mąż też z tindera i też nie narzekam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, to ty normalnie trafilas jakis social media jackpot!Mój mąż też z tindera i też nie narzekam![]()
Myślę że to nie jest temat na forum ogólne.Hej, czytam Was (chociaż już nie w grupie prywatnej) Zagubiona we mgle, nie sledze cię. Najpierw nie chciałaś być w ciazy, teraz nie chcesz rodzic sn. Przepraszam, że pytan: chcesz Go?
Hej, czytam Was (chociaż już nie w grupie prywatnej) Zagubiona we mgle, nie sledze cię. Najpierw nie chciałaś być w ciazy, teraz nie chcesz rodzic sn. Przepraszam, że pytan: chcesz Go?
Nie do końca, ale dziękuję!@Zagubiona-we-mgle mam nadzieje, że udało Ci się ogarnąć wszystko tak jak chcialaś. Trzymam kciuki za to
Halo haloNie do końca, ale dziękuję!
Nie wiadomo, z tym nie trafisz... W poniedziałek byłam u lekarza i nie było żadnych znaków zbliżającego się porodu, a ze środy na czwartek poszły konie po betonieEhh a u mnie z marca chyba zrobi się kwiecień. Termin na 28 i małej coś się nie pali. Najpóźniej do 4 kwietnia i na wywołanie..
Mówisz że wzięło znienacka?Nie wiadomo, z tym nie trafisz... W poniedziałek byłam u lekarza i nie było żadnych znaków zbliżającego się porodu, a ze środy na czwartek poszły konie po betonie![]()