To zapewne było ciężkie pół roku w takim zawieszeniu…Ty możesz po 3 mc jak się zagoisz a i nawet wcześniej jak nic się nie robi. My po leku nie mogliśmy pół roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zapewne było ciężkie pół roku w takim zawieszeniu…Ty możesz po 3 mc jak się zagoisz a i nawet wcześniej jak nic się nie robi. My po leku nie mogliśmy pół roku
Mówią że cp to rzadkość… a jednak sporo nasNo ja niby mogłam w maju / czerwcu. Ale przesiedzialam tu trochę na ławeczce bo się zablokowałam i nie chciałam
mnie uratował remont i jakoś zajęłam głowę. Ale było bardzo ciężkoTo zapewne było ciężkie pół roku w takim zawieszeniu…
Bo zdrowe ciąże tu nie musza siedziećMówią że cp to rzadkość… a jednak sporo nas
Widać coś? Prosimy o materiał dla juryZarazilyscie mnie szukaniem cieni
Nie wpadłam na to by zrobić zdjęcie a po czasie na opakowaniu się nie sprawdza więc jury musi poczekać do jutra cierpliwie chyba ze znów zrobię z siebie czuba i pójdę na betęWidać coś? Prosimy o materiał dla jury
To czeeekamyNie wpadłam na to by zrobić zdjęcie a po czasie na opakowaniu się nie sprawdza więc jury musi poczekać do jutra cierpliwie chyba ze znów zrobię z siebie czuba i pójdę na betę
Szyjka na początku ciąży jest zamknięta rozpulchniona i zawsze gdy byłam na pierwszej wizycie w ciąży słyszałam "Szyjka ciążowa" po czym zapraszano mnie na USG.Takie właśnie zamknięte, że nie da rady! może zapukać? Jakieś hasło? Kod?