kurczę
happy ale ty pragniesz miec drugiego dzidziusia
dosiadaj swojego i już mozesz miec drugie macierzynskie
dziewczyny zadam wam troche intymne pytanie.. Jak ma sie stan waszych piersi po ciazy? Ja przed ciaza mialam ladne, jędrne, nosilam rozmiar C, a teraz straciły i na rozmiarze i troche na jędrności ;/ stosujecie moze jakies kremy ujędrniające?
hwj. mOJ biust... tzn teraz to go niema. Przed ciązami rozmiar duze C, nawet D. w ciązy i podczas karmienia to wielgachne mialam. rozmiaru nie pamietam.. ale ok 120 cm mialam w biusciepod koniec ciązy. Podczas karmienia jeszcze mi urosly. ragedia z nimi byla. Po roku -dwuch zmalaly mi do miseczki A, ale schudlam do 47 kg. wyglądalam jak smierc na horągwi.
potem ciąza z Oskarem, znowu wielki biust. Ok 120 cm pod koniec ciązy, podczas karmienia ok rozm. E nosilam.potem chudlam , cycki razem ze mną.Obecnie nosze male A lub B z wielką iloscią gąbki.
Brzuch mam tragiczny. Skora wiotka, rozstepow mam pełno,Biodra i biust tez w rozstepach. No i na biuscie skora wiotka. Bez stanika to zeby nie twarz i pepek mialabym problem z rozszyfrowaniem plecy? czy mooze klatka piersiowa.
Juz przestalam sie przejmowac swoim stanem. wiem ze dla Ł sie podobam, innym nie musze, jesli kogoś moj widok razi to niech wzrok odwroi. Niemam problemu zeby na plazy w dwuczesciowym stroju sie opalac.Kolo domu smigam tez w majtach i staniku latem. nawet jak mieszkalam w centrum miasta.
urodzilam dwojke dzieci, w ciązach przytylam duzo. W pierwszej 27 kg, w drugiej 40 kg. wiec moja skora miala prawo sie porozciągac i ma prawo teraz sobie powisiec.
No i jak patrze na swoje kolezanki, w podobnym wieku, po ciązach, niektore przed ciązami to kurde .. calkiem sprawnie sie prezentuje.a w ciuchach wyglądam lepiej niz co poniektóre.
Wczoraj Oskar po dniu Babci i Dziadka, potem bylismy na balu karnawalowym organizowanym przez fundacje do ktorej F nalezy.
wyszaleli sie chlopcy, ale standardowo za malo pozjezdzali, za malo pobiegali.. w drodze powrotnej Oskar padl.