reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to my też się dziś meldujemy już, albo dopiero ;)

U nas nic ciekawego, Lulu zaczęła jeść melko Nestle, narazie jest ok, ale to dopiero jedna butla ;)
Byłyśmy u babci dzis na dzien babci ;D

I na obiadek też mamy gołąbeczki, babcia nad zapakowala ;))

reklama
Paulina12- jęz się meldunek poprosić P. dziś w domku i dłużej spalismy, :)
RenataT- dobrz3 że dzieciakivsie trochę pozbawiły, Ją też księgowemu P. pobobam...jak wspomniałem o operacji podniesienia biustu to powiedział...że on woli taki...mieciutki :)
asik- zdrowia dla was wszystkich :)
magda mi od 35 tc. się dluzylo strasznie :)

Mi się dzisiaj obiadu nie chce robić więc gotuje pomysł na makaron z patelni z mięsem zielonym i warzywami

No to my już po zakupach... biorę się za sprzątanie a później obiadek

Co z wami dziewczyny? gdzie jesteście?

Ostatnia edycja:
Happy to samo mialam napisac i spytac gdzie wszystkie, hehe;) weekendowo sie zrobilo;) A ja sie tak nudze.. masakra...

Cos dzis mnie plecy po jednej stronie bola;/ ehh
Pilnuje sobie aukcji na staniki do karmienia, hehe;)

No to dajcie jakiś temat...
np. karmienie... karmiła tylko 6 tygodni i to było najgorsze 6 w całym macierzynstwie
a jak u was?
magda chcesz karmić?

sutki pękały mi do krwi, mały nie potrafił się najeść , ciągle miał kolki, nie chciał spać, wejść trzy później nie... a ją non stop mówiłam sobie że jestem zła matka bo potrafię dziecka nakarmić... jak przestałem karmić...dziecko anioł i ją szczęśliwa ...a mały rzadko choruje i rozwija się równie dobrze jak dzieci na piersi

Happy kurde nie zazdroszcze..ja jesli bede miec jakies problemy z karmieniem to butla pojdzie w ruch.. chociaz moja tesciowa za to mnie wyklnie bo powie ze sie nie przykladalam.. ale coz.. nie jej dziecko, nie jej brocha;p

reklama
Do góry