reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy no to oczywiste jest.. nie ma co sie meczyc.. ja sprobowac sprobuje. Jak nie dam rady nie bede meczyc siebie i dziecka na siłe, bo tak dobrze niby jest..;/ tesciowka mnie zameczy hehe bo ona to kazde na cycu, jej corki tez i mi tez karze zdrowo jesc:p

reklama
Happy za zadne skarby.. ona wie ze ma u mnie i tak juz przechlapane za to jaka przykrosc mi sprawila w te wakacje.. i gadam z nia ze wzgledu na mojego T...

ja karmiłam tylko w szpitalu, bo położne by mnie chyba zjadły ;/
po powrocie do domu już nie karmiłam, jakoś źle się z tym czułam, zreszta ja do szkoly po tygodniu wrócilam .
Podziwiam wszystkie karmiące mamy za wytrwałość! ;*

23may- mi też wszyscy się pytali dlaczego nie karmić że to zdrowie itp.

Dziewczyny ją z takim pytankiem...ma któraś lozeczko turystyczne?

Ostatnia edycja:
reklama
Happy bo oczywiscie o kase jakby o cos innego u niej moglo chodzic.. to jest chodzaca złotówa..;/ bo ona pracuje w Niemczech ma odlozona kase, a my niby trwonimy kase itp no i ja jej powiedzialam ze jak mamy na cos ochote to sobie kupujemy i nie zalujemy sobie, czy ciucha kupic czy cos. A ona kupuje wszystko po 1 euro, jak cos drozsze to nie bierze, a szynke w miesnym mowi ze dla kota i dostaje z przeceny;/ no ale bez jaj nie bede wpieprzac starego zarcia. Poza tym w maju nas pochlonal samochod bardzo mocno bo kupilismy do tego oplaty, rejestracje, mechanik i poszlo wsio. No i ona pozniej mi wygarnela ze T zapie****a a ja gowno robie, ze leze i pachne i ze mam w dupie prace tylko sie obijam i mam gdzies.. T bylo tak glupio i smutno ze tak powiedziala ze mnie przepraszal i plakal razem ze mna, powiedzial ze jesli chce to on moze zerwac z nia kontakty, bo ona go nie obchodzi bo on bardzo mnie kocha i chce byc tylko ze mna.. Powiedzialam ze ja narazie nie chce miec z nia kontaktu, a jemu nie moge tego zabronic ani nic mu nakazac. Przez 2 tygodnie dzwonila sie dobijala, wydzwaniala jak byl w pracy i na skype tylko popoludniami bo wiedzziala ze ja nie odbiore lub jak odbiore to bedzie wojna na maxa.. Powiedzialam to jednej z siostr T to ona jej taka wojne zrobila ze wszedzie musi pchac swoja gebe i widzi zawsze kogos i czyjs portfel a ona swietoszka. Co msc jak przychodzi wyplata 24-go pyta czy byla matka pieniezna i ile przyniosla.. Ze jak to mozliwe ze nie zyjemy oszczednie tylko ciagle cos kupujemy.. Bo T kupil TV i playstation dostal razem z telem, bo kupil sobie lepsze buty ze teraz trzeba oszczedzac a nie tak rozwalac na prawo i lewo.. zreszta rzeka temat.. A mnie tylko wypytuje kiedy kase bede dostawac i ile bede miala tej kasy..;/ ehhh najlepiej jakby jej wszystko slac a ona by rozdzielala kazdemu..;/ a jak kiedys T spytal ile ona zarobila to ojjj bardzo malo, ona nie wie jak da rade bo cos tam..
Od tamtego momentu jestem do niej na dystans.. ale jak zaszlam w ciaze to ona o mnie wypytuje, jak sie czuje jak dzidiza itp.. zobaczymy pozniej.
To sie rozpisalam, "po krotce"..;)

Do góry