reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam B czasami C teraz
Wampi oddaj mi troszke tych cycusi :zawstydzona/y:
Happy moja Niki spi juz od 13:40.. Juz nie wiem gdzie mam sie podziac takie nudy

Co do rozstepow tez mam. Na biodrach, na gorze ud i wewnatrz ud. Naszczescie brzuch udalo sie ocalic

reklama
wampi- ją biodra mam takie w sam raz ale tyłek jak Jennifer Lopez....odstajacy, więc w biodrachvwychodzi mi 102 cm. a w pasie 62cm. więc mam figurę klepsydry

kochane fajny temacik;p co do moich cycusiów to przed ciążą raczej zawsze miałam małe i na to narzekałam, w ciąży uzywałam kremu ujędrniającego,miałam kilka rozstępów ale teraz już wybladły, jeśli chodzi o rozmiar teraz noszę C i mi pasuje, karmiłam niedługo małego więc na jędrności straciły tylko trochęnie jest źle;p

mój mały już śpi ja lecę malować paznokcie u nóżek na jutro, będę później buziaki;*

Dziewczyny muszę się pochwalić że brzuszek to mam idealny to jedyna rzecz z której jestem zadowolona jeśli chodzi o moje ciało... reszta jest straszna...

23may- to tylko pozazdrościć, ją pułki jestem ubraną to też... gorzej w bieliźnie...

mój Dennisio już śpi :) tata go wykąpał i ubrał...

a ją siedzę i się nudze...znacie jakiś ciekawy film?

Ostatnia edycja:
happy wkoncu urodzilysmy dzieci , wymówka jest haha ;D

ja jutro młodej zmieniam mleko, nie bede jej wciskac , bo co zje to dostaje biegunki.. wykoncze sie chyba z tym!:angry:

reklama
Do góry