reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witaj Grubelku!! Fajnie Ci, bardzo zazdroszcze, odpczełąs:-) no własnie, włosi w tv to takie przystojniaki, ja kiedys byłam tydzien w Mediolanie, tez zimą i obiło mi sie kilku przystojniaczów;-) ale nie małam okazji z żadnym porozmawiać:tak: ech.........
Nineczka sam bym chetnie wystartowała w takich zawodach, spróbuje cos znależć :-) jakies info:-) no i super Hania tak wcina na zdrowie:-D

reklama
Grubelek - czort z Włochami, polskie chlopaki są the best :cool2: ale prawdziwa pizza i spaghetti, tego ci zazdroszczę :-D

Jutro jedziemy do rehabilitantki. Trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby było dobrze i żeby mi młodej nie męczyli :huh::eek::baffled:

Ciekawe co u natali i jej córeczki... Ciągle o nich myślę i nie mogę się doczekać jakichś wieści.

no ja tez mysle co z nimi . powinny sie niebawem odezwac pojechały chyba tylko na badania .natala czekamy na informacyjki . i całujemy

Nineczka mocno trzymamy kciuki, w jednej rece za Hanie a w drugiej za Amelcie!!:tak:
Grubelku czekamy na relacje z pobytu:tak:
a to na poprawe humorku :laugh2: :laugh2:
fd215fec8b7495ee63f04e01caf53ed2.jpg
[IMG]http://www.podprad.pl/Gallery/thumb/87caac138f6f786296ba061699158ab8.jpg[/IMG]

No i po wizycie. Nikomu nie polecam pani doktor z poradni rehabilitacyjnej z Ełku. Durna baba i tyle. Rzucała Hanią, biła jej rączkami o kozetkę a mała wyła ,że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na dodatek stwierdziła, że nie wie czy to wina niedotlenienia czy moja, bo nie karmiłam piersią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz czeka nas wizyta u neurologa w Białymstoku, jutro dzwonię się umawiać.

Maarta - dobre :-D:-D:-D

ninaczka olac babsztyla i szukac innego lekarza masz racje /
marta ale sie usmiałam :-D :-D :-D

Nineczka co to za wstretne babsko!!! pierwszy raz słysze zeby karmienie piersia mialo jakis wpływ na rozwój dziecka.:no: moze to jakaś zwolenniczka naturalnego karmienia i po prostu nie miała co powiedzieć!
Kochana nie przejmuj sie, jedz do odpowiedniego specjalisty i na pewno dokładnie Ci powie!! A mówiłaś ze hania juz zaczyna ćwiczyć główke, wiec chyba powinno być ok?!

Dzięki dziewczyny :-)
Hania niby podnosi główkę ale nie obraca jej gdy się ją woła, to samo jak leży na brzuszku, nie chce jej trzymać prosto tylko na któryś boczek. No i te łapki ciągle zaciśnięte, nie łapie przedmiotów, nie opiera ich o podłoże leżac na brzuszku. To wszystko da się wyćwiczyć tylko szukamy kogoś, kto nam w końcu powie jak, bo sama eksperymentować nie mam zamiaru. Nie mogę się doczekać tego wtorku. Do tej samej lekarki chodzi mój szwagier. Podobno miła i kompetentna :tak:

Zmieniam temat - piękna dziś pogoda :-D:cool2::-D
Szkoda tylko, że tak zimno bo ze spacerku nici :-( Jutro ma być cieplej i w tym moja nadzieja :cool2:
Ale za to jakiego dziś powera dostałam :-D Chalupa posprzątana, drugie pranie w pralce, jeszcze tylko coś ze sobą muszę zrobić :-D:-D:-D

reklama
Ja juz wczoraj domek wysprzatała, dzisija ide jeszcze do kosmetyczki robić paznokcie! a jutro jedziemy do Ełku na zakupy, Antos zostaje z Babcia, życ nie umierać!:-)

Do góry