reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Witaj Grubelku!! Fajnie Ci, bardzo zazdroszcze, odpczełąs:-) no własnie, włosi w tv to takie przystojniaki, ja kiedys byłam tydzien w Mediolanie, tez zimą i obiło mi sie kilku przystojniaczów;-) ale nie małam okazji z żadnym porozmawiać:tak: ech.........
Nineczka sam bym chetnie wystartowała w takich zawodach, spróbuje cos znależć :-) jakies info:-) no i super Hania tak wcina na zdrowie:-D

reklama
Grubelek - czort z Włochami, polskie chlopaki są the best :cool2: ale prawdziwa pizza i spaghetti, tego ci zazdroszczę :-D

Jutro jedziemy do rehabilitantki. Trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby było dobrze i żeby mi młodej nie męczyli :huh::eek::baffled:

Ciekawe co u natali i jej córeczki... Ciągle o nich myślę i nie mogę się doczekać jakichś wieści.

no ja tez mysle co z nimi . powinny sie niebawem odezwac pojechały chyba tylko na badania .natala czekamy na informacyjki . i całujemy

Nineczka mocno trzymamy kciuki, w jednej rece za Hanie a w drugiej za Amelcie!!:tak:
Grubelku czekamy na relacje z pobytu:tak:
a to na poprawe humorku :laugh2: :laugh2:
fd215fec8b7495ee63f04e01caf53ed2.jpg
[IMG]http://www.podprad.pl/Gallery/thumb/87caac138f6f786296ba061699158ab8.jpg[/IMG]

No i po wizycie. Nikomu nie polecam pani doktor z poradni rehabilitacyjnej z Ełku. Durna baba i tyle. Rzucała Hanią, biła jej rączkami o kozetkę a mała wyła ,że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na dodatek stwierdziła, że nie wie czy to wina niedotlenienia czy moja, bo nie karmiłam piersią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz czeka nas wizyta u neurologa w Białymstoku, jutro dzwonię się umawiać.

Maarta - dobre :-D:-D:-D

ninaczka olac babsztyla i szukac innego lekarza masz racje /
marta ale sie usmiałam :-D :-D :-D

Nineczka co to za wstretne babsko!!! pierwszy raz słysze zeby karmienie piersia mialo jakis wpływ na rozwój dziecka.:no: moze to jakaś zwolenniczka naturalnego karmienia i po prostu nie miała co powiedzieć!
Kochana nie przejmuj sie, jedz do odpowiedniego specjalisty i na pewno dokładnie Ci powie!! A mówiłaś ze hania juz zaczyna ćwiczyć główke, wiec chyba powinno być ok?!

Dzięki dziewczyny :-)
Hania niby podnosi główkę ale nie obraca jej gdy się ją woła, to samo jak leży na brzuszku, nie chce jej trzymać prosto tylko na któryś boczek. No i te łapki ciągle zaciśnięte, nie łapie przedmiotów, nie opiera ich o podłoże leżac na brzuszku. To wszystko da się wyćwiczyć tylko szukamy kogoś, kto nam w końcu powie jak, bo sama eksperymentować nie mam zamiaru. Nie mogę się doczekać tego wtorku. Do tej samej lekarki chodzi mój szwagier. Podobno miła i kompetentna :tak:

Zmieniam temat - piękna dziś pogoda :-D:cool2::-D
Szkoda tylko, że tak zimno bo ze spacerku nici :-( Jutro ma być cieplej i w tym moja nadzieja :cool2:
Ale za to jakiego dziś powera dostałam :-D Chalupa posprzątana, drugie pranie w pralce, jeszcze tylko coś ze sobą muszę zrobić :-D:-D:-D

reklama
Ja juz wczoraj domek wysprzatała, dzisija ide jeszcze do kosmetyczki robić paznokcie! a jutro jedziemy do Ełku na zakupy, Antos zostaje z Babcia, życ nie umierać!:-)

Do góry