reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi-zdrówka życzę:)))
Kamcia-u mnie to samo-nie ma mowy żeby po 20tej któreś mi po domu latało:)i tak wieczorki należą do nas:)))))))))
CrazyGirl-no powodzenia...to tylko chwilowe-zapiszesz się,zaaklimatyzujesz i wróci do Ciebie ten optymizm z przed wyjazdu:)
Ewelcia-no ona mówiła,że mam czekać na list z Clonmel,ale na podpis dała mi kartkę"kalendarz"i zaznaczyła,że 22go mam na podpis przyczłapać:/
no i o...Miłego dnia Kobietki

reklama
Hejoo:baffled: padam na pysk:sorry2: młoda ostatnio ma nocki w kratkę ...jednego dnia pięknie śpi all najt drugiego budzi się co chwilę i nie po to żeby zjeść tylko żeby pociumkać :sorry2::sorry2: coś mi się wydaje że zęby się zaczynają odzywać ;-) Wiktor w nowym przedszkolu kompletnie się inaczej zachowuje zero agresji tym razem za to chce wszystkich tulić non stop :-D:-D:-D szczególnie taką małą lokowaną blondyneczkę :laugh2: ale ona jest taka urocza że sama bym ją z chęcią wyściskała normalnie mały chodzący aniołek :tak::tak: Wczoraj miałam mężowskiego w domku tak ni z gruchy ni z pietruchy dostał smsa o 22 od szefa że ma wolne :sorry2: no i siedział w domku W przez to zgłupiał i przez cały dzień mnie na krok nie odpuszczał bo myślał że gdzieś pojadę :baffled::sorry2:
Larcai współczuję przejść z i powodzią i z CHB ja odpukać na szczęście jeszcze nie miałam takich problemów a zmieniam adres prawie co pół roku :sorry2:oby się udało szybko rozwiązać sytuację:tak:
Crazy Girl dasz radę przecież taka sytuacja nie będzie trwała wieczność a jeżeli przez to ma być Wam później lepiej to może warto się na chwilę poświęcić:tak:

Bry:-)
Radek dziś obudził mnie pół godziny przed budzikiem:baffled:Ale byłam zła,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:tak:Zdążyłam w nadprogramowym czasie rosołek sobie już wstawić,ziemniaczki obrać i marchewkę do obiadu ugotować:-)
Wolfia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:tak:
Didi zdrówka dla Ciebie i całej familii:tak:
Pauletta to super,że Wiciu i Ty z przedszkola zadowoleni:happy:Czyli w sumie na dobre mu wyszło,że wcześniej nie wyszło:-p
Crazy Girl powodzenia:tak:

ja jestem:sorry2:ale nikt nic nie pisze to co ja będe sobie sama tak siedziała:sorry2::-Da jak wczoraj byłam w pracy to nawaliły 3 strony a dzisiaj cisza:crazy::-D

Szymek sie bawi jabłkami:-)Gizmo śpi,obiadek sie gotuje:tak:zrobiłabym pranie ale nawet nie mam jak pralki sprawdzic bo my teraz jak za dawnych czasów żyjemy bez wody do późnego wieczora:crazy:chyba trzeba komuś awanture zrobic:angry:

Ciao!

Ja podgladam od rana ale teraz dopiero Al polazl spac wiec moge odetchanc. Juz poodkurzane, teraz wstawie jakis obiad...mysle, ze jakis misz masz z kurzych cycow wstawie, bo nie mam zadnego innego ekstra pomyslu!

Rower z Alem tez zaliczony i wyglada na to,ze dzis domowy dzien....ehh...nie lubie takich bo ja to ja ale moje dziecko dostaje malpiego rozumu!:tak:

No nic...ide ten obiad tworzyc. :-)

reklama
Do góry