maborka
Fanka BB :)
Madziu, a podałabys jakieś namiary na ten poradnik?;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze znowu weszlam na wage, bo dzisiaj wizyta u gina i sie przerazilam..od ostatniej wizyty 3 tyg temu mam 3kg wiecej..1kg/tydz. Tez tak macie? Ja wcale duzo nie jem..nie mam takiego apetytu ani zachcianek. A juz mam 6kg na plusie od poczatku ciazy!!!
Madziu, a podałabys jakieś namiary na ten poradnik?;-)
ojej ja mam nadziejje ze nie bedzie az tak zle .... bo juz mi bardzo ciezko sie schylic. Noo u mnie w 13 tez nic nie bylo widacDzięki, dzięki ;-)
23marta jaki brzuś:-) piękny! U mnie jest 13 tydzień i NIC nie widać. Jak sobie myślę, jak ja potem wystrzelę, to aż mi kolana dygoczą...
Te male przyssawki wyciągną z nas zbedne kilogramy Pomysl ile stracimy od razu po porodzie23 Marta brzuszek zaj...sty też bym tak chciała tyć ale u mnie jakoś to się rozkłada w koło a brzuchal też już całkiem spory a co do tycia to też tak lecę jak szalona ok. 3 kg. na 3tyg.kurcze niedawno katowałam się po ostatniej ciąży i zwaliłam 35 kg a tu znowu zaowają nowe i tyle się człowiek pocieszył że jest laseczką.Ale jak tylko przestanę karmić bliźniaki to zaczynam kurację na nowo myślę że teraz będzie łatwiej bo przy takiej gromadce dzieci to i czasu na jedzenie nie będzie no i finansowo pewnie będzie gorzej to człowiek nie będzie sobie tak dogadzał