reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Nareszcie!!! me modły zostały wysłuchane!!!! poleciała propozycja i od razu jest odzew :-D
Ok, kiedy Ci pasuje?? ja się mogę dopasować, no problem ;-)
ps. wolisz kawę czy pivo?? muszę się psychicznie nastawić ;-)

reklama
A chcesz isc do kanjpki czy chcesz spotkać się w domu na pogaduszki.
bo jesli w domku to prawie kazdy termin mi pasuje
A do knajpki moge skoczyc wtedykiedy mój mąz bedzie miał wolny wieczór i wróci dosc wczesnie z pracy

możemy się do knajpki umówić, odetchniemy sobie od dzieciaków ;-) hehehe, ok, to daj znać jak mąż będzie miał wolny wieczór itp to sie umówimy ;-) ewentualnie jakbys miała ochotę to jutro o 10 jest u mnie na osiedlu (Barwinek) jest spotkanie Klubu Młodych Mam (czyt.siedzimy i pijemy kawe litrami a ktos inny zajmuje sie naszymi dzieciakami) :-D

Ha- to jest najlepsze że jest zupełnie za darmo ;-) to spotkania organizowane w świetlicy środowiskowej. adres- Barwinek 28, koło piekarni Złoty Kłos, na przeciwko sklepu Społem-Zbyszko

hey, pobudka!!! kawka stygnie ;-)
Masiula to mieliście przygodę, hehe ;-)
Kamilka, moja też sie tak przewracała jak miała ok 15mcy, ale im dłużej trenowała chodzenie i bieganie tym rzadziej się przewracała i traciła równowagę. Zobaczysz, że mu przejdzie :-)
Sol, ja tez wstaje nawet przed 6 a młoda jeszcze spi i spi... ona sie wyspi a ja potem chodze jak zombie...poza tym te zmiany pogody dobijaja... ciśnienie skacze jak głupie... własnie 2 kawe pije i moze mnie ożeźwi ;-)
A dziś taka ładna pogoda, że się zastanawiam gdzie by tu iść na jakiś dłuższy spacer :-) bo po osiedlu to mi sie nie chce...
Było by fajnie gdyby tak spała, ale to Karola budzi się rano a ja muszę razem z nią. Ja bym sobie jeszcze chętnie podrzemała :-D

Witajcie dziewczyny
Kiedys byłam na tym forumale przez chwilkę
i bardzo dawno temu
Przedstawiam się od nowa
Mieszkam na słonecznym wzgórzu
Mam dwójkę dzieciaczków
4 letnią Weronikę
i 2letniego Wiktorka
I tez własnie piję kawkę :-D

A my czasem nie miałyśmy się spotkać, tylko że twoje maluchy były chore a Karola jeszcze maleńka.

Hej baby.

Dzisiaj nie mam na nic czasu, roboty tyle ze nie mam nawet jak zjesc :no::no::no:

Sol pudło to mozesz z jakiegos sklepu złatwic, ...chyba :eek::eek::eek:

truska witaj, fajnie ze nowa mamusia sie odezwała, zagladaj do nas czesciej.Widze ze masz dzieciaki z taka sama róznica wieku jak ja :tak::tak::tak::tak:

Już załatwiłam sobie pudło - po złożeniu i zapakowaniu paczka 100x60x45 cm. Ciekawe ile kurier krzyknie - dowiem się jutro. Zresztą nie ja płacę :-D

Nareszcie!!! me modły zostały wysłuchane!!!! poleciała propozycja i od razu jest odzew :-D
Ok, kiedy Ci pasuje?? ja się mogę dopasować, no problem ;-)
ps. wolisz kawę czy pivo?? muszę się psychicznie nastawić ;-)

A mało to propozycji było? Ja jutro odpadam, może w poniedziałek, bo czekam jutro rano na kuriera żeby zabrał wreszcie ten wózek.

Muszę się jeszcze chodzika i fotelika do karmienia pozbyć i będzie super. Prawie w ogóle z nich nie korzystałyśmy. Nie macie kogoś kto chciałby kupić chodzik lub kogoś kto chciałby kupić fotelik do karmienia? Tylko z Kielc lub bliskiej okolicy bo po tej akcji z wózkiem nie pcham się w żadne wysyłki :tak::tak: :-D Bo prawdopodobnie nie będzie miała Karola rodzeństwa więc na co mi to wszystko? Chociaż ciuszki zostawiam bo mam cichą nadzieję że za parę lat może M zdecyduje się na drugiego dzieciaczka. A za parę lat będę mądrzejsza w wyborze wózka :sorry:

Moja teściowa mnie dzisiaj zabiła. Od paru dni śmierdziało jej w samochodzie benzyną. Nie mogła dojść skąd i dlaczego. Zadzwoniła do mnie godzinkę temu że kupiła bak. :laugh2: Okazało się że od góry ma maleńką dziurkę i paruje i stąd ten zapach. Co chwila musi coś w tym samochodzie wymieniać. A jakby się podliczyć to kupiła by już inny może mniej awaryjny :laugh2: może i lepiej że nie mamy kolejnej skarbonki - Karola mi wystarczy :laugh2::laugh2::laugh2:

A tak zapytam która jedzie ze mną na początku grudnia po zakupy do Krokowa? Muszę Karoli kupić ciuchów bo już powyrastała a nie mamy już więcej cioć po których może coś odziedziczyć. A że w Krakowie taniej i większy wybór to jadę z Karolą albo 2 lub 3 albo tydzień później na przymierzanie ciuszków :tak::tak::tak:

Sol pewnie tak
a tak to bywa ztymispotkankami
mozna sobie ej planowac a zycie i tak wszytsko zmienia
Dzisiaj wieczorem Wiktor jest strasznie marudny
oby rano nie obudzil sie z jakas straszną choroba
bo jak narazie miał tylko katar ,
a dodatkowodwa dni temu ropniało mu oczko
byłamznimu lekarki i bylo osłuchowo czysto
ale zanimweszłamdo gabinetu
siedziałam godzinę nakorytarzu z masą chorych dzieci :crazy:
Teraz załuję ze byłamlen i nie pospacerowalismy po dworze w wtym czasie :no:

Witam późną porą.
Truska witaj wśród nas.
My się nie znamy więc się przedstawię.
Jestem Asia mam dwóch synów Emila 2 lata i Maciusia 7 Lat.

LASKI ZAJRZYJCIE TUTAJ

SERDUSZKO DLA SZYMONKA

U nas wszystko ok..
Chłopaki zdrowi,szaleją jak zwykle.
Wczoraj Emil tak szalał z psiakiem naszym ,że szok,i w pewnej chwili usłyszałam pisk przeokropny psa,wbiegam do pokoju patrzę a Emilek gryzie go w ucho:szok::szok:
Normalnie w szoku byłam ,bo on zawsze ładnie się z nim bawił,nigdy mu nie dokuczał,aż tu nagle taki wyskok.Starałam mu się wytłumaczyć że tak nie wolno,że pieska to boli.później chodził do psa do kojca i mówił,"piesiu boji ,Milu nunu?"(czyt.piesku boli cię,Emil niegrzeczny),i go głaskał.Myślę że coś zrozumiał,ale zobaczymy.

Muszę się pochwalić synusiem moim-starszym.
Dostał on zaproszenie na treningi w grupie juniorów młodszych w piłkę nożną w grupie wiekowej 2000-2002,Pani ostatnio im tłumaczyła że na lekcję przyjdzie Pan który będzie ich obserwował i być może któryś z chłopców będzie miał szansę na treningi.Dziewczyny jak on czekał na ten dzień.Wczoraj Pani powiedziała że trener przyjdzie dziś na W-F.Maciuś bał się że inni chłopcy dostaną a on się nie zakwalifikuje ,wczoraj po południu Rafała chciał na boisko wyciągnąć potrenować,i już się zbierali a padać zaczęło_On bardzo lubi grać w piłkę nożną.Jak w tv są mecze to pyta czy jak odrobi lekcje i nauczy się czytanki będzie mógł oglądać.
Dziś jak R.poszedł po niego do szkoły to aż skakał z radości jak dawał mężowi karteczkę którą dostał od trenera,kiedy jest spotkanie z juniorkami.Także w piątek o 14.30 mój synek idzie na pierwszy w życiu trening piłki nożnej.

Buziaki do jutra.

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka - to gratki dla młodego juniora :tak:

A mu już po śniadanku, pranie się pierze, odkurzone, M zaraz pozmywa, Karola się grzecznie bawi klockami. I siusia dzisiaj na nocniczek. Tylko dalej kupki nie woła. I już jedne pielucho-majteczki do wywalenia. Ale jak na kolejny początek nie jest źle.

Jeny dopiero 9 :sorry: a ja już się nudzę. Szkoda ze pogoda do pupy bo bym z małą na spacer wyszła. I tak chyba wyjdę po blok rysunkowy taki duży żeby mogła sobie malować.

Do góry