reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

To ja przed chwilą odbyłam rozmowę z lekarzem i mówiłam mu o tym słabym pierwszym przyroście, to tak trochę mnie zjebał, że czym ja się przejmuję jak ten drugi to ponad 450%, więc jest dobrze, a tamten to mógł być po prostu jakiś błąd. Więcej już nie zamierzam sprawdzać, bo tylko niepotrzebnie się stresuję i poczekam spokojnie na wizytę, a termin usg ustaliliśmy na 4.02 🥰
a ile było godzin pomiędzy pierwszym a drugim pobraniem krwi? Może wyłapałaś moment tuż przed skokiem bety:)

reklama
Czy któraś z Was trenuje może na siłowni?;) takie typowe siłowe treningi i maszerowanie na bieżni, zastanawiam się jak to się ma do stymulacji…… 🧐

A co do koktajlu płodnościowego to czy burak ma być ugotowany i dopiero zblendowany czy taki surowy?
Bo się zastanawiam czy da się takiego surowego zbledowac?

Czy któraś z Was trenuje może na siłowni?;) takie typowe siłowe treningi i maszerowanie na bieżni, zastanawiam się jak to się ma do stymulacji…… 🧐
Ja ćwiczyłam do transferu, teraz odpuściłam 2 tydzień już ale za tydzień myślę że wrócę do spaceru na bieżni i rowerka delikatnie. A później jak lekarz potwoerdzi że wszystko ok to myślę że joga w ciazy.

Ja ćwiczyłam do transferu, teraz odpuściłam 2 tydzień już ale za tydzień myślę że wrócę do spaceru na bieżni i rowerka delikatnie. A później jak lekarz potwoerdzi że wszystko ok to myślę że joga w ciazy.
taki delikatny sport;)
A większe ciężary na siłowni…. Zapytam lekarza jak to się ma. Ogólnie sport u mnie to już z 10 lat z przerwami, ale zawsze bieżnia treningi siłowe, kiedyś boks krav maga:)
Teraz delikatniej, bo wjechało aerial hoop, na Kole…. Mega! Polecam na oderwanie się od stresu:)

taki delikatny sport;)
A większe ciężary na siłowni…. Zapytam lekarza jak to się ma. Ogólnie sport u mnie to już z 10 lat z przerwami, ale zawsze bieżnia treningi siłowe, kiedyś boks krav maga:)
Teraz delikatniej, bo wjechało aerial hoop, na Kole…. Mega! Polecam na oderwanie się od stresu:)
Obawiam się że w trakcie stymulacji intensywny sport może zwiększyć ryzyko przedwczesnego pęknięcia pęcherzyków. Najlepiej dopytaj lekarza jak się na to zapatruje.

reklama
taki delikatny sport;)
Ja dawniej pole dance ale poroniłam i myślałam na początku że od tego, rzuciłam sport o 10kg do przodu ;/ wróciłam teraz stąd bardzo delikatnie chce ale cokolwiek robić.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry