A może to związane ze stresem ,nie zaciskasz w nocy zębów ? Czasem właśnie w sytuacjach stresowych daje o sobie znać bruksizm a zęby mogą zacząć boleć z przeciążenia wywołanego właśnie napięciem w stawie skroniowo- zuchowym i zaciskaniem ,zgrzytaniem zębami .Dziewczyny mam pytanie, właściwie jestem na końcówce stymulacji ( w środę punkcja). Ale tak mnie bolą zęby że nie umiem mówić. Nie mam ubytków (ostatnia wizyta u stomatologa pod koniec tamtego roku). Czy myślicie że ma to związek z hormonami? Miałyście podobne doświadczenie?
reklama
Myszko
Fanka BB :)
Wspaniałe wieści! Skaczę z radościWszystko dobrzemaluszek ruszał rączkami i nóżkami był to dla mnie i męża mega wzruszający widok ,ma 2.60 cm, serduszko bije 174, kolejne USG (prenatalne) za 3 tyg.

anyżowa
Świetne wieścirośnijcie zdrowo
![]()
Wspaniałe wieści! Skaczę z radościI nadal trzymam kciuki
![]()
Dziękuję

Kasienkaol
Ale cudnie!Wszystko dobrzemaluszek ruszał rączkami i nóżkami był to dla mnie i męża mega wzruszający widok ,ma 2.60 cm, serduszko bije 174, kolejne USG (prenatalne) za 3 tyg.

Kasienkaol
daj znać odrazu po wizycie, trzymam kciukiW tygodniu dzwoniła embriolog i mówiła, że kolejny telefon będzie w sobotę albo w niedzielę. A jeśli nie zadzwonią to będzie oznaczało, że nic nie przetrwało i dopiero w poniedziałek o tym poinformują.
No nic, pozostało mi tylko czekać do jutra.
Dzięki dziewczyny za wsparcie![]()

Dzięki za odp, nie przypominam sobie tego żeby działo się w nocyA może to związane ze stresem ,nie zaciskasz w nocy zębów ? Czasem właśnie w sytuacjach stresowych daje o sobie znać bruksizm a zęby mogą zacząć boleć z przeciążenia wywołanego właśnie napięciem w stawie skroniowo- zuchowym i zaciskaniem ,zgrzytaniem zębami .

Zadzwonię do dentysty, w środę punkcja postaram się żeby mnie przyjęła zaraz po
Karolina_123
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze punkcje i bety 

NataliaNatka
Hej Dziewczyny, trochę się nie odzywałam, ale styczeń był dla mnie ciężkim miesiącem.
Pierwsza procedura in vitro, tylko jedna śnieżynka, rosnąca beta... i ciąża, która zatrzymała się w 6 tygodniu. W weekend wizyta w szpitalu, tabletki nie wyczyściły całości materiału i był konieczny zabieg łyżeczkowania.
Już przeżyliśmy swoją żałobę, cieszę się że najgorsze mam za sobą a teraz staram się myśleć pozytywnie.
Po takim zabiegu długo czekałyście, aby zacząć całą procedurę od nowa?
Muszę porozmawiać z lekarzem, ale chciałabym aby zlecił jakieś dodatkowe badania. Bardzo poważnie rozważam w następnej procedurze badanie zarodka/zarodków.
Pierwsza procedura in vitro, tylko jedna śnieżynka, rosnąca beta... i ciąża, która zatrzymała się w 6 tygodniu. W weekend wizyta w szpitalu, tabletki nie wyczyściły całości materiału i był konieczny zabieg łyżeczkowania.
Już przeżyliśmy swoją żałobę, cieszę się że najgorsze mam za sobą a teraz staram się myśleć pozytywnie.
Po takim zabiegu długo czekałyście, aby zacząć całą procedurę od nowa?
Muszę porozmawiać z lekarzem, ale chciałabym aby zlecił jakieś dodatkowe badania. Bardzo poważnie rozważam w następnej procedurze badanie zarodka/zarodków.
Lilli2
Dziękujędaj znać odrazu po wizycie, trzymam kciuki![]()

Nie dzwonili, bo hodowla jeszcze trwała.
Mamy ostatecznie dwa zamrożone zarodki, ale nie nadawały się, aby pobrać z nich materiał do badania.
Ogólnie są słabej jakości, 4CC i 4BC.
reklama
morticia_adams
Już nie raz zostało pokazane, że nie można skreślać słabych zarodkówDziękuję
Nie dzwonili, bo hodowla jeszcze trwała.
Mamy ostatecznie dwa zamrożone zarodki, ale nie nadawały się, aby pobrać z nich materiał do badania.
Ogólnie są słabej jakości, 4CC i 4BC.