reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl aaaa o bliźniaki :)fajnie!!!! a ja raz ciachałam (tak daniel mówi na seksik) się bez gumki i od razu załapałam!!!!!!echhhh myślałam że się posypią na porodówke a tu dupa szybciej jajo zniose....a może angel ????no właśnie macie z nią kontakta!!!!!!KOSZMAREK chlera za słabo się starasz.....ech nom żę ty nie możesz się seksić!!!!!!to by napewno pomogło

reklama
netgirl hahaha faktycznie ;-) sama jestes koszarek hehe babo jago :-D eeee ja tez chcialam blizniaki plci meskiej a tu nie dosc ze jedno to jeszcze dziewczynka hehe :-p mala wniosek o becikowe skladam w swoim urzedzie ? i czemu zglaszam dziecko tam gdzie rodze a nie gdzie mieszkam ?po odpis aktu bede musiala jechac do wejcherowa?bo wlasnie tam rodze

No no :-)

A co do becikowego to ja też proszę o jakieś info bo też nic nie wiem :-p a chciała bym wiedzieć bo każdy pieniądz się przyda :-)

oliwka ja wlasnie nie mam z nia kontaktu :confused: a ona ma termin chyba trzy dni po mnie !! czyli juz tez moze :tak: hihi a co do ciupciania to wlasnie lipa bo nie moge bo sobie macice moge podraznic a jego jeszcze zaraze tym :confused: chociaz on co wieczor sie pcha hehe mowi tal leciutko a jak mowie ze nie bo tez leki bedzie musial brac to mowi ze globulki nawet w tylek se wetknie heheh idiota a teraz spiunka najedzony po tym sfinie pozniej filmy az mi padl :happy2:
femme masz racje ja tez czytam o wszystkim co sie da jesli chodzi o pieniazki bo wiele rzeczy przysluguje a nie wiemy o tym teraz musze sprawdzic o tym becikowym samorzadowym :cool:

mala wniosek o becikowe skladam w swoim urzedzie ? i czemu zglaszam dziecko tam gdzie rodze a nie gdzie mieszkam ?po odpis aktu bede musiala jechac do wejcherowa?bo wlasnie tam rodze

wniosek o becikowe składasz w swoim miejscu zamieszkania:-) a becikowych ogolnie nic nie wiem, bo wiem tylko ze nam przysluguje tylko te podstawowe co kazdy dostaje...:zawstydzona/y: a po akt bedziesz musiała sie wybrac tam gdzie urodziłas niestety... z dowodem osobistym i aktem urodzenia swoim, bo nie jestes mezatka... ale nie wiem jak to jest w Twoim wypadku jesli chodzi o tatusia...

asiowo no tatusia bede miala normalnie wpisanego mala bedzie miala a akt odbieram normalnie sama chyba bo moja mama w zeszlym tyg brata brala odpis aktu bo do szkoly potrzebny i z samym dowodem szla

asiowo no tatusia bede miala normalnie wpisanego mala bedzie miala a akt odbieram normalnie sama chyba bo moja mama w zeszlym tyg brata brala odpis aktu bo do szkoly potrzebny i z samym dowodem szla
czyli z tego co wiem to bedziecie musieli razem wybrac sie do usc... tatuś musi zaakceptowac dzidziusia i odpowiedziec na kilka pytan... z tego co sie orientuje nie ma tak łatwo jak malenstwo sie rodzi... poczytaj najlepiej na jakis prawnych stronach... z reszra dziewczyny tutaj powinny wiedziec... jak to jest??

tu masz prawne formalności:
www.gazetapodatnika.pl/artykuly/akt_urodzenia-a_705.htm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiowo to juz wiem :tak: on bedzie musial jechac na uznanie bo on chyba juz na wyjezdzie bedzie a ja dziecko narazie bede musoiala sama zglosic zalatwie to becikowe itd i jak wroci to dopiero bede mogla nadac jego nazwisko
netgirl wez daj kawalek hehe bo ja juz zglodnialam po tym obiedzie z krisem hehe ;-) eej to mozliwe zebym na brzuchu czula bicie serca dziecka ? normalnie tak rytmicznie mi skacze jak serducho by bilo

reklama
witam dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bylo mnie tydzien bo mialam rozwalonego kompa, mam do nadrobienia tyle stron ze bania mala:) ale jutro wszystko przeczytam, teraz to jestem strasznie z tylu! czy ktoras sie w tym czasie wysypala???? bo teraz nie wiem.a ja w końcu sie doczekalam jakiegos brzuszka:) tak dlugo na niego czekalam i bach, w koncu mozna zauwazyc ze w ciazy jestem:):):):):)

Do góry