reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

miska no to ladnie ta balangi Ci w glowie hehe :-) zartuje moja mama z Krisem wczoraj kupili flaszki bo pepkowe pewno jak jak w szpitalu bede :tak: i wlasnie co jak jest nadmiar mleka zawsze sciagac ?kurde ja sie boje tego karmienia ja piptole najgorsze co moze byc mleko i pieluchy hehe nie chodzi tylko o cene ale i o sztuke dawania i zakladania tego :p ehhh :-p

reklama
NETGIRL jak zaszłam w drugą ciąze to nie miałam pojecia że jestem w ciązy ....po porodzie po 2 miesiącach dostałam @ to było w czerwcu 13 a potem 14 lipca brałam slub cywilny i pamietam że nic jakoś mnie niepokoiło bo myslałam że to normalne bo hormony itd ale dziesięć dni później zrobiłam test i się załamałam bo wyszedł pozytywnie!!!!ale potem poszłam do lekarza bo chciałam wczesnoporonne proszki ale było już na nie za późno i lekarz nie chciał ich przepisać ,a tak to ciąża nic się nie różniła od pierwszej(no nie pisze o tym że wcześniej itd) bo tak to żadnych problemów no tylko z bartkiem to miałam młdłości itd a z Oliwka nie miałam!!!!!!!lekarz się jedynie bał czy moja blizna po cesarce wytrzyma ,i dlatego też chodziłam do lekarza co 2 tyg (no i dlatego żę miałam problemy z 1 ciążą)LEKARZ to nic nie mówił tylko powiedział żę muszę być pod nadzorem i że dźwigać za bardzo nie można,ale ja i tak OLiwke nosiłam i nawet pranie we frani robiłam i nic !!!!no i to chyba wszystko!!!!!a co kochana okres się spóźnia/?????

Polna może tylko tak się wydaje :-p ja teraz twarda jestem i myślę że nie będę wymiękać ale wszystkie dzieciate koleżanki mi mówią że też tak mówiły :-p

Koszmarek fajnie że ojciec biologiczny jest taki ugodowy :-) i myślę że lepiej mniej od niego brać ale mieć spokój zresztą też żeby Kris lepiej się czuł :-)

Miska a no lepiej lepiej aż dziwne że tak długo jest fajnie :-p prawie zaczynam wierzyć w jego cud przemianę :-p

Netgirl a ja jakoś nie kojarzę Twojej małej wstaw jakieś zdjęcia :-) :-)

Ja dzisiaj z mamuśką na wystawie kotów byłam (ps. kocham koty :-) :-p ) boże jakie piękne prawie już jednego kupiłam ale 1500zł za kociaka :-p stwierdziłam że to za duży wydatek tym bardziej że mi żadne rodowody nie są potrzebne może kiedyś jak będzie się układać to zajmę się zawodowo hodowlą takich kociaków :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe mam nadzieje :tak: bo chcialabym jeszcze jakas kariere miss zrobic hehehe zartuje ;-) po porodzie ide z moim na silownie wiec pewnie cus mi to pomoze :-p a mala nadal spi ze tak tu sobie siedzisz ? czy z tatusiem jest ?:happy2: mala rejestrowalas juz Paulinke ?

Paulinka dzis ciezko spi... przyypia na 15 min i sie budzi, ale wykorzystuje te 15 minut jak sie da:-p np zaglądam na BB:-D
a akt urodzenia Paulinka Maria juz ma... teraz czekamy na pesel:tak:
Jutro mąż jedzie załatwiac kaskę z ubezpieczenia do mojej roboty i złozy wniosek o becikowe, zawsze jakas kasa:-)
dzis doszlimsy do wniosku, ze dostalismy jakis nie dorobiony fotelik do samochodu:-pi jutro mąż pojedzie kupic nowy ładny:-p tamten nawet nie ma budki jakby padało albo wiało... :zawstydzona/y:i ciezko pasy w aucie zapiąc:sorry2:
przypomne ze część wyprawki dostałam od rodzinki z Niemiec, w tym fotelik... używany. Teraz gdy go wyprobowalismy, stwierdzilismy ze jest jakis nie dorobiony i mało praktyczny:-p
Mała w koncu zasneła na dłuzej, a za chwile kapanie...:zawstydzona/y: ehh... ale moze dzieki temu noc znów ładnie przespi:-)

netgirl wariatko o co Ci chodzi z tym przechrzczeniem mnie ??:-) hehe ja dzis slabo jarzaca jestem heheh eeee a co Ty sie tak oliwki o druga ciaze pytasz hehe jakas upojna noc byla czy co hehe :tak::-p
femme nom wczoraj tyle o tym pisalam z netgirl ze mi sie myslaca zalaczyla hehe przemyslalam wszystko pogadalam z biologicznym i doszlismy do porozumienia mysle ze to najlepsze wyjscie jakie moglam wybrac chociaz tu ogolnie dobrego wyjscia nie ma :confused:
asiowo a do skladania wniosku o becikowe chyba musisz miec pesel nie ? wiec musialabym poczekac az go nadadza chyba ze mi sie cos nie pomylilo :happy2: a dziecko zglaszasz do usc tam gdzie rodzisz czy tam gdzie mieszkasz ? bo ja myslalam ze tam gdzie mieszkam ale mi dzis kumpela mowila inaczej i juz sama sie zakrecilam !!:sorry:

Ostatnia edycja:
net o co Cipo chodzilo z tym przechrzczeniem ehehehe ja nie moge zjarzyc hehehe :zawstydzona/y: a co jak jestes w ciazy ??jak podchodzisz do tego na dzien dzisiejszy ?

asiowo a do skladania wniosku o becikowe chyba musisz miec pesel nie ? wiec musialabym poczekac az go nadadza chyba ze mi sie cos nie pomylilo :happy2: a dziecko zglaszasz do usc tam gdzie rodzisz czy tam gdzie mieszkasz ? bo ja myslalam ze tam gdzie mieszkam ale mi dzis kumpela mowila inaczej i juz sama sie zakrecilam !!:sorry:

do złozenia wniosku o becikowe wystarczy data urodzenia:-)
a dziecko zgłasza sie w miejscu urodzenia... urodzila sie w swietochlowicach wiec tam bylismy w usc:-) w ogole mieszkamy w rudzie sląskiej a stały meldunek ja i mała mamy w Mikołowie:-p idzie sie zgubić:-D

reklama
oliwka moja piczko hehe :tak: nie wiedzialam myslalam ze jakas wtopa i ze nie chce i stad te pytania do Ciebie :-p eeeeee czemu ja jeszcze nie rodze hehe a angel nie ma moze ona sie juz sypie heheh :sorry2:

eeee dziewczyny sa 3 becikowe ?? jedno dla wszystkich drugie dla tych ktorym przysluguje zasilek rodzinny a trzecie samorzadowe a to ostatnie o co w tych chodzi ??

Do góry