reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Malo tego rano wlazła mi miedzy kwiatami a drzwi i przecięła sobie rękę. Placzu bylo co nie miala i wlasnie usypia po tym nq drzemke. Chyba i ja idę spać;D

Łącze się w bólu. Mloda wstawala co godzine od północy. O 6 zaczela dzien. Mam dosc. Jestem tak zmeczona ze nie chce mi się już nawet do niej wstawać.
Serio nie wien o co chodzi. Wyszły jej 2 zeby.... Dalam jej mleko nawet bo mowie może być glodna... Z dziećmi to masakra. TYLKO MARTA U KUBY NIE MA SKOKÓW ANI INNYCH PROBLEMÓW 😂😥😥😥

Serio nie wien o co chodzi. Wyszły jej 2 zeby.... Dalam jej mleko nawet bo mowie może być glodna... Z dziećmi to masakra. TYLKO MARTA U KUBY NIE MA SKOKÓW ANI INNYCH PROBLEMÓW 😂😥😥😥
Ale z drugiej strony jakby twoje dziecko bylo takie az za idealne to nie zastanawiałabym się czy z nim wszystko ok?;P bo ja chyba tak

No właśnie, nawet Czaruś zaczął marudzić 🤣

Miło się czyta, że nie tylko u nas takie jazdy, wybaczcie 🤭
Już jest normalny 😂 Widać brakowało mu snu przez weekend, bo wczoraj po 2 godzinnej drzemce w dzień był taki uśmiechnięty i do końca dnia bez fochów, zaliczył jeszcze drzemkę na popołudniowym spacerze i nawet nie marudził, że kąpiel się przesunęła 😱 Moje dziecko wychodzi na to, że jest proste w obsłudze: albo głodny albo śpiący 😂 Nawet o tej północy się już nie budził ostatnie 2 dni 🤷 ale za to nie daje mi już pospać do 10, tylko 7-8 pobudka 😂😂🙈

reklama
Do góry