E
Ewka34
Gość
,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety tak. Mam wrażenie jakbym sobie tam spory kamień włożyła. Takie uczucie cięzkości, tępego bólu...Czy Wam też czasami doskwiera ból w kroczu? Może nie tyle ból co taki delikatny dyskomfort.
moj sie rejestrowal,moze pomogeDziewczyny, czy któraś z Was pracuje może w Urzędzie Pracy i jest mi w stanie odpowiedzieć na kilka pytań? Albo zna się na przepisach przy rejestracji bezrobotnych?[emoji4]
Nie wiem co masz na myśli ból w kroczu ..Czy Wam też czasami doskwiera ból w kroczu? Może nie tyle ból co taki delikatny dyskomfort.
Spróbuję ci wysłać wiadomość prywatną[emoji4]tylko, że teraz jadł próbowałam to mnie wywala z apkimoj sie rejestrowal,moze pomoge![]()
Czy Wam też czasami doskwiera ból w kroczu? Może nie tyle ból co taki delikatny dyskomfort.
Spróbuj napisać do mnie pierwsza[emoji16] cały czas mi wyskakuje że nie mogę rozpocząć z tobą konwersacjimoj sie rejestrowal,moze pomoge![]()
JuzSpróbuj napisać do mnie pierwsza[emoji16] cały czas mi wyskakuje że nie mogę rozpocząć z tobą konwersacji
Mnie nie boli sama pochwa tylko jakby obok niej. Załączam zdjęcieNie wiem co masz na myśli ból w kroczu ..
Ja jedyny ból jaki mam w tej strefie to jak sikam to boli mnie z wierzchu pochwa. A raczej wejście do pochwy lub jej początek . Boli trochę tak jakbym za długo na rowerze jeździła szczególnie przy porannej toalecie .. nie wiem czy to przez tą szyjkę skracająca się czy jak
Miałam smoczekDziewczyny, a zabieracie ze sobą smoczek do szpitala??
Ja przy dziewczynach nie miałam. Przy pierwszej ordynator wprowadził zakaz smoków i nikt nie odważył mu się przeciwstawić. Przy drugiej też nie miałam w związku z tym, a ordynator się zdążył zmienić i w sumie było przyzwolenie.
Jutro mam wizytę u Gina, ciekawe jak mały jest duży [emoji14] Któraś jeszcze jutro wizytuje?