reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Słuchajcie, wszystkie mi się dzisiaj snilyscie!

Miałam sen, że u mnie w domu zajęcia i konkurs rodzenia. Prowadziła go elifit.
Siedzialysmy w kręgu.
Elifit wywoływała każda z nas po kolei na środek i każda rodziła siłami natury. Włączany był stoper, która w najkrótszym czasie urodzi wygrywa wyprawkę dla dziecka.
Lux urodziła dwuch chłopców.
Bonusowa urodziła dziewczynkę, która od razu zaczęła biegać.
Czarownica urodziła córkę z głową kota i każda z nas rozczulala się i zazdrością takiego dziecka.
Joshi urodziła dziewczynkę o ciemnej skórze.
Antiope miała trojaczki co trzymały się za ręce.
Lisiamama urodziła rudego chłopca z lokami.
Krasnal urodziła odrazu w rozku takim szarym.
Ja urodziłam 4 letniego syna....

Ale wybaczcie nie pamiętam kto wygrał...
Po wszystkim poszliśmy na drinka a nasze dzieci wzajemnie zmieniały sobie pieluchy..

Ja nie wiem skąd ten kosmos w mojej głowie...........

Ooooooo takie nocki to ja lubie:)
Mi sie ostatnio snilo, ze urodzilam 10 grudnia:) ale nic szalonego w tym nie bylo;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
A mi sie snilo, ze moja siostra zabila faceta oskalpowala go ze skory a potem pojechalysmy go zakopac zeby nikt go nie znalazl i nie zamkneli nas za zabojstwo w efekcie zakopalysmy go na cmentarzu przy sciezce po czym zorientowalam sie, ze caly teren jest monitorowany .... Wszedzie kamery byly

Po akcji zakopywania pojechalysmy na wesele i sie bawilysmy w najlepsze ...

Słuchajcie, wszystkie mi się dzisiaj snilyscie!

Miałam sen, że u mnie w domu zajęcia i konkurs rodzenia. Prowadziła go elifit.
Siedzialysmy w kręgu.
Elifit wywoływała każda z nas po kolei na środek i każda rodziła siłami natury. Włączany był stoper, która w najkrótszym czasie urodzi wygrywa wyprawkę dla dziecka.
Lux urodziła dwuch chłopców.
Bonusowa urodziła dziewczynkę, która od razu zaczęła biegać.
Czarownica urodziła córkę z głową kota i każda z nas rozczulala się i zazdrością takiego dziecka.
Joshi urodziła dziewczynkę o ciemnej skórze.
Antiope miała trojaczki co trzymały się za ręce.
Lisiamama urodziła rudego chłopca z lokami.
Krasnal urodziła odrazu w rozku takim szarym.
Ja urodziłam 4 letniego syna....

Ale wybaczcie nie pamiętam kto wygrał...
Po wszystkim poszliśmy na drinka a nasze dzieci wzajemnie zmieniały sobie pieluchy..

Ja nie wiem skąd ten kosmos w mojej głowie...........
O Jezu trojaczki, nie strasz. Chociaż jakby sobie wzajemnie zmieniały pieluchy, to może nie byłoby tak tragicznie :-p

Ooooooo takie nocki to ja lubie:)
Mi sie ostatnio snilo, ze urodzilam 10 grudnia:) ale nic szalonego w tym nie bylo;)

a8doqqmz725nh9h0.png
No ja nie wiem po tak intensywnym śnie to budzę się z bólem glowy ;)
Nie wiem skąd mam takie czary mary we łbie. Ale co tam....
U nas dzisiaj zimno, wieje wiatr, słonka brak. Ja mam katar, boli mnie brzuch, spojenie łonowe. Mój syn rozwalił pół domu, wariuje bo też podziebiony jest, a ja nie mam siły by co chwilę sprzątać ehhhhhh.

Mama dzwoniła. Babcia którą zajmuje się moj ojciec wczoraj była w bardzo złym stanie, wymiotowala itp. Ojciec przyjedzie pewnie i opierdzieli mnie że nie zrobiłam dla babki obiadu i on musiał kupić że stołówki i babcia się zatruła. No bo gdybym ja zrobiła obiad to babci by nic nie było ehhhhhh paranoja.
Mama każe mi się nie przejmować.

A mnie podczas krótkiego snu śniło się, że mój D przyszedł z pracy jakąś blond lafiryndą w samej bieliźnie i jak się irytowałam i go pytałam co to ma znaczyć i kto to jest, to się głupkowato śmiał, kiedy odpowiadał, że to niezapowiedziana kontrola. Miałam ochotę mu zrobić krzywdę we śnie, pobić, czy zabić. Ale jak się obudziłam i mu o tym śnie powiedziałam, to też go miałam ochotę ukatrupić, bo zaczął się śmiać podobnie jak w moim śnie i przez śmiech powtarzać "Przepraszam kochanie".

A mnie podczas krótkiego snu śniło się, że mój D przyszedł z pracy jakąś blond lafiryndą w samej bieliźnie i jak się irytowałam i go pytałam co to ma znaczyć i kto to jest, to się głupkowato śmiał, kiedy odpowiadał, że to niezapowiedziana kontrola. Miałam ochotę mu zrobić krzywdę we śnie, pobić, czy zabić. Ale jak się obudziłam i mu o tym śnie powiedziałam, to też go miałam ochotę ukatrupić, bo zaczął się śmiać podobnie jak w moim śnie i przez śmiech powtarzać "Przepraszam kochanie".
Akcje w snie pt. zdrady mojego D tez przerabialam ci na D chyba tak maja (w dodatku nasi faceci maja tak samo na imie) tylko mi sie snilo ze na moich oczach zdradzal mnie ze swoja eks a mieszkalismy u mojej kuzynki myslalam, ze go zabije i caly dzien taki mialam pozniej rozwalony przez to bo ciagle o tym myslalam ! A on jak na zlosc w ten dzien wyjezdzal w delegacje na tydzien ...

Dodam, ze widzialam jak oboje badzy wchodza do lazienki a po tem slychac bylo odglosy [emoji14]

Wydaje mi się, że to ja go napinam, napinam mięśnie przez sen i nagle się budzę. Może dziecko kopie i napinam się bezwiednie. Muszę to kontrolować i obserwować. Zgłupiałam.
Jabtez czesto bezwiednie napinam. Nigdy nie mialam wyrzutow z tego powowodu [emoji23] nawet na to uwagi nie zwracalam

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry