Nonkatoja
Fanka BB :)
Serwery coś im padłyDla tych MAM co zapełniają jeszcze szafy dla maluchów: dzisiaj i jutro wszystko -50% w Smyku online!
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serwery coś im padłyDla tych MAM co zapełniają jeszcze szafy dla maluchów: dzisiaj i jutro wszystko -50% w Smyku online!
Co dziś masz na obiad?obiadek sie robi, glodna jestem jak wilk dzis
kotlety z kuraka, buraczki i frytki domowe miami, odkad wrocil mi apetyt na miesko to zre je jak szalona
Mmm mm.... zjadlabym.[emoji4]kotlety z kuraka, buraczki i frytki domowe miami, odkad wrocil mi apetyt na miesko to zre je jak szalona
Mam to samo, nie da się dodać nic do koszyka. Chyba się więcej mam skrzyknęło na promocję Ja uskutecznię zakupy wieczorkiem i mam nadzieję, że jeszcze coś zostanie... ale ceny sa naprawdę przyzwoite. Ja akurat lubię rzeczy ze smyka.
No u mnie to samo. Ale może to i lepiej
Taka wyprzedaż w smyku
no i zamiast sie najesc to podziubalam ehhhh
Taka wyprzedaż w smyku