reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

widzę, że czekają mnie wyzwania w postaci kolek;-) Ja narazie czuję się po tych Świętach jak wielki balon, chyba skończył się mój przywilej nie tycia :-)
A ja mam teraz śmieszną sytuacje. posiadam dwa malutkie chomiki Leona i Tośka. W drugi dzień świąt dobiegły mnie dziwne odgłosy z klatki zaglądam, a tam 4 małe, łyse, ślepe chomiczki i szok:szok: Moje dwa samce okazały się Leonem i Tośką chyba uduszę tą kobietę w zoologiku. Ale jak tam obserwuję, to jestem pełna podziwu jak te zwierzątka same sobie świetnie radzą tylko im nie przeszkadzać, szkoda, że człowiek tak nie potrafi :happy2:

P.S.: Chce ktoś za darmo chomika Roborowskiego (to jest taka miniaturka)?;-)

reklama
dzieki za pomoc bede probowac wszystkiego......podaje wit i sprobujee odstawic.U nas jest tak ze codziennie od 19 d0 23 jest krzyk,pozniej wszystko mija.....

To faktycznie wygląda na ataki kolki :( Wypróbuj podać espumisan w kropelkach albo infacol a jeśli to nie pomorze to tylko sab simplex może jeszcze uratować. I suszarka - wypróbuj koniecznie :)

koniczynka ale się uśmiałam z historii twoich chomików :) Gdyby nie to że mam już 3 psy (+ 2 trzytygodniowe szczeniaki) i kota to bym wzięła sobie chomika ;) Ale nie powinnas mieć problemów ze znalezieniem im domu - chomiczki są takie kochane :) Teraz tylko musisz pomyśleć o antykoncepcji chomików:-D

No nie wiem czy robią takie małe prezerwatywy, wykastrować się raczej nie da (zresztą nie zrobiłabym tego Leonowi;) ) Jutro pojadę kupić klatkę i je rozdziele, to będzie najlepsza antykoncepcja ;)

witam po świętach. Nie mam nawet czasu żeby siąść i napisac co u mnie. Może tak w skrócie brak czasu na wszystko dużo stresu, piętrzenie sie problemów, złe samopoczucie.... ogólnie beznadzieja....

Łoj powiało pesymizmem. Eldcia pamietaj o bobasie i dbaj o siebie:tak:

Jakbyście słyszały, że ktoś chce chomiczka, to za miesiąc bedą gotowe do adopcji;-)

Ostatnia edycja:
koniczynko jeszcze pomyślę nad tym chomikiem, bo może przygarnę kropka :-D zobaczymy co powie mój mąż... bo ja chcialam ostatnio kupić chomiczka :tak:

Edytko czyżby coś z firmą nie tak szło?
k055.gif

reklama
chomików się nie boje ;-) kiedyś przez przypadek dorobiłam się na raz 20! :-D będąc dzieckiem kupiłam sobie samca i samice nie wpadając na pomysł że one mogą mieć kilkoro dzieci na raz :-D
ale jak mi raz urodziła to mi się to spodobało i tak się stało że mialam 20 na raz chomików :zawstydzona/y: a moi rodzice się za głowe trzymali jak widzieli ile ja tego trzymam w pokoju :zawstydzona/y:

Do góry