Dziewczyny mi tez strasznie lecą, jak myję i suszę, to staram się je mocno wyczesywać, żeby aż tyle nie wypadało na podłogi i nie walało się po domu, ale i tak jest co sprzątać. Nie marwtcie się, bo to fizjologia. Po prostu przez okres ciąży włosy jakby "zapomniały"nam wypadać, były gęste a teraz wypadają nam te "zapominalskie" i te które normalnie mają wypaść.Mam nadzieję, że zrozumiałyście mój wywód :-)
reklama
Angun zrozumiałam Tylko te ilości naprawdę są przerażające:-( Na szczęście mi jeszcze mają z czego wypadać, bo zawsze miałam gęste, ale może analogicznie dlatego jest ich więcej Zastanawiam sie już nawet, żeby je ściąć, ale szkoda mi....
kochane dziewczynki
pisałam Wam już o olejku Vatika
mi pomógł bardzo,chociaż ja się cieszyłam ze mi wypadają włosy bo mam ich aż za dużo , ale zaczęłam stosować ten olejek bo bałam się że moje włosy dostaną się do Nadii buźki
ten olejek ma same naturalne składniki
stosuje się go 30min przed myciem lub można nałożyć na całą noc... po tygodniu już są efekty
no i poprawia znacząco kondycję włosów
tu macie link:
olej KOKOSOWY do Pielęgnacji włosów DABUR 300 ml. (2171226954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pisałam Wam już o olejku Vatika
mi pomógł bardzo,chociaż ja się cieszyłam ze mi wypadają włosy bo mam ich aż za dużo , ale zaczęłam stosować ten olejek bo bałam się że moje włosy dostaną się do Nadii buźki
ten olejek ma same naturalne składniki
stosuje się go 30min przed myciem lub można nałożyć na całą noc... po tygodniu już są efekty
no i poprawia znacząco kondycję włosów
tu macie link:
olej KOKOSOWY do Pielęgnacji włosów DABUR 300 ml. (2171226954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
angun ja wiem ze to naturalne juz drugi raz przez to przechodze... i wiem ze odrosna ale bede musiala czekaz az rok na przyzwoite efekty
martttika a ja juz ścialam je miesiac temu ;-) Task jest lepiej bo jak beda odratac nowe to one beda krociutkie i tak przynajmniej przez rok, bo wtedy nowe wloski powinny miec z 10-12cm.
martttika a ja juz ścialam je miesiac temu ;-) Task jest lepiej bo jak beda odratac nowe to one beda krociutkie i tak przynajmniej przez rok, bo wtedy nowe wloski powinny miec z 10-12cm.
mycha mi też się wydaje ciągle, że mam ich za dużo na głowie;-)ale ze sprzątaniem juz nie nadążam i ciągle pilnuję, żeby do Filipka się nie dostawały, ale i tak parę razy dziennie zbieram z niego moje włosy
dzięki wielkie za radę!
dzięki wielkie za radę!
no te wypadanie włosów to jakas masakra, i choc wiem ze to normalne to kiedys bym to olała a teraz to mnie doprowadza do szału, są wszędzie, dosłownie wszędzie.najbardziej mnie wkurza jak gdzies u Zosi widzę
marttika ja już mc temu ściełam i g..... tak samo wypadają, tyle że nie długie a krótkie włoski, ja zrobiłam sobie krótszą fryzurkę to wogóle teraz nawet nie mam jak związać, już czasem mówię do mego daj mi maszynkę lecę na łyso bo nie mogę znieść tego widoku kłaków
marttika ja już mc temu ściełam i g..... tak samo wypadają, tyle że nie długie a krótkie włoski, ja zrobiłam sobie krótszą fryzurkę to wogóle teraz nawet nie mam jak związać, już czasem mówię do mego daj mi maszynkę lecę na łyso bo nie mogę znieść tego widoku kłaków
Mam to samo, pisałam już o tym wcześniej, kupiłam sobie kurację Radical w ampułkach i jest lepiej. Włączyłam do tego szampon i odżywkę Revalid - polecany zestaw dla kobiet po porodzie. Też miałam już prześwity na skroniach. Po miesięcznej kuracji jest dużo lepiej.
Ja też mam gęste włosy, ale rzeczywiście te ilości mnie trochę przerażają. Myję teraz szamponem ziołowym wzmacniającym Radical, bo od innych ciagle swędziała mnie skóra glowy. Uważam, że ścinanie nic nie da, to mit, że wzmacnia włosy.
Mycha a ten balsam nie powoduje ci przetłuszczania włosów, bo ja jeśli coś nakładam na skporę głowy, to szybciej się tłuszczą włosy. Myślicie, że wszelkie kuracje doustne i miejscowe są tutaj skuteczne? Ja myślę, że wypadną nam te "nadprogramowe" co urosły w ciąży i będzie ok. Przetrwamy dziewczyny to wypadanie :-)
Mycha a ten balsam nie powoduje ci przetłuszczania włosów, bo ja jeśli coś nakładam na skporę głowy, to szybciej się tłuszczą włosy. Myślicie, że wszelkie kuracje doustne i miejscowe są tutaj skuteczne? Ja myślę, że wypadną nam te "nadprogramowe" co urosły w ciąży i będzie ok. Przetrwamy dziewczyny to wypadanie :-)
U mnie to samo włosy wypadają, wszędzie ich pełno strasznie to wkurzające, ja mam mało włosków powtarzam że zaraz łysa będę:-(
kupię sobie ten szampon co agutek poleca Revalid może coś pomoże, a gdzie go kupić można w drogerii czy w aptece
kupię sobie ten szampon co agutek poleca Revalid może coś pomoże, a gdzie go kupić można w drogerii czy w aptece
reklama
Hej dziewczyny, mnie też włosy lecą na potęgę. Gdzie siądę tam zostawiam Nawet Filip jest nimi cały oblepiony.
Kupilam sobie ampułki z Vishy, drogie jak nie wiem ale podobno mega skuteczne. Jak skończę stosowanie to powiem czy polecam
Kupilam sobie ampułki z Vishy, drogie jak nie wiem ale podobno mega skuteczne. Jak skończę stosowanie to powiem czy polecam