reklama
maonka cieszę się że z Alą wszystko OK
ale dzisiejszy dzień jest leniwy nic mi się nie chce robić napisałam ankietę do mojej pracy mgr powinnam ją przepisać do worda i wysłać promotorce ale taki leń we mnie siedzi że nie mogę się za to zabrać. Kopnijcie mnie w tyłek na rozruch ...
ale dzisiejszy dzień jest leniwy nic mi się nie chce robić napisałam ankietę do mojej pracy mgr powinnam ją przepisać do worda i wysłać promotorce ale taki leń we mnie siedzi że nie mogę się za to zabrać. Kopnijcie mnie w tyłek na rozruch ...
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
jestem wstrząśnięta... również łączę się w modlitwie i oferuję pomoc, uważam że jesteś bardzo dzielna Judysiu i tego Zosia teraz bardzo potrzebuję, tulam...Witajcie dziewczyny.
Przepraszam za moją długą nieobecność ale początkowo brak czasu, potem trochę drobnych kłopotów i jakoś głowy nie miałam.
Jednak od tygodnia kompa nie włączałam bo rzadko bywam w domu, teraz mam nowy, w Warszawie na Litewskiej w Szpitalu Dziecięcym na Oddziale onkologii... Od tygodnia przeżywam dramat z moim maleństwem choć każdego dnia staram się jakoś normalnie żyć dla mojego malusiego Słoneczka aby móc się nią zajmować i wierzyć że wyzdrowieje.
W ciągu jednego dnia dowiedzieliśmy się że nasza Zosieńka ma raka, dwa guzy i komórki rakowe w szpiku. Jutro zaczynamy chemię.
Dbajcie kochane o swoje skarby i cieszcie się każdą nawet najtrudniejszą godziną spędzoną z nimi!!!
Przeczytałam tylko co Judysia napisała... Wyje... JEZU!! Pisz jak możemy wam pomóc... może spróbujcie wpisał małą do jakiejś fundacji i założyć konto może uda sie zrobić zebyśmy mogły przekazać 1% na leczenie Zosi
Trzymam kciuki za was a szczególnie za Zosiaczka.
świetny pomysł
Ja tez nie byłam dziś w stanie zezłościć się na Szymka a dał mi dziś w kość . trzysta razy go upominam żeby nie skakał po schodach bo zleci i oczywiście spadł ma guza na głowie . Nauczka mam nadzieję że mega skuteczna
Ola za to pełza wkońcu bo ile można leżeć i wyć żeby coś podali bądz przyszli , już sie wypuszcza w pokoju .
Poszalałam przed chwilką na allegro ale w słusznym celu . Kupiłam misie z TVNu
Ola za to pełza wkońcu bo ile można leżeć i wyć żeby coś podali bądz przyszli , już sie wypuszcza w pokoju .
Poszalałam przed chwilką na allegro ale w słusznym celu . Kupiłam misie z TVNu
filonka
Fanka BB :)
Witaj.
zapraszamy na inne watki
zapraszamy na inne watki
reklama
Cześć dziewczyny,
wstrząsnęła mną wiadomość o Zosieńce i długo nie mogłam zasnąć a później wybudzałam się co godzinę i wstawałam by do mojej kruszynki zaglądać. Po rozmowie z M. zdecydowałam również, że profilaktycznie zrobimy badania brzuszka i mózgu naszej Lence.
Judysiu - jeśli tylko możemy Ci jakoś pomóc to śmiało pisz! Modlę się za Zosię i całą Waszą rodzinę, aby te ciężkie chwile jak najszybciej minęły i byście znowu mogły się uśmiechać. Podziwiam Cię za spokój i opanowanie i za to, że mimo ciężkich chwil tak dzielnie się trzymasz. I dziękuję za to, że z nami jesteś i dajesz znać co u Was. Jesteś cudowną mamą i jesteś teraz malutkiej potrzebna najbardziej na świecie. Przytulam Was obie bardzo mocno! Będzie dobrze!!
Witaj SaSk;-) Jak znajdziesz chwilkę to napisz nam coś więcej o sobie, abyśmy mogły Cię lepiej poznać. Będzie nam miło:-) Pozdrawiam.
wstrząsnęła mną wiadomość o Zosieńce i długo nie mogłam zasnąć a później wybudzałam się co godzinę i wstawałam by do mojej kruszynki zaglądać. Po rozmowie z M. zdecydowałam również, że profilaktycznie zrobimy badania brzuszka i mózgu naszej Lence.
Judysiu - jeśli tylko możemy Ci jakoś pomóc to śmiało pisz! Modlę się za Zosię i całą Waszą rodzinę, aby te ciężkie chwile jak najszybciej minęły i byście znowu mogły się uśmiechać. Podziwiam Cię za spokój i opanowanie i za to, że mimo ciężkich chwil tak dzielnie się trzymasz. I dziękuję za to, że z nami jesteś i dajesz znać co u Was. Jesteś cudowną mamą i jesteś teraz malutkiej potrzebna najbardziej na świecie. Przytulam Was obie bardzo mocno! Będzie dobrze!!
Witaj SaSk;-) Jak znajdziesz chwilkę to napisz nam coś więcej o sobie, abyśmy mogły Cię lepiej poznać. Będzie nam miło:-) Pozdrawiam.