reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
maonka cieszę się że z Alą wszystko OK

ale dzisiejszy dzień jest leniwy nic mi się nie chce robić napisałam ankietę do mojej pracy mgr powinnam ją przepisać do worda i wysłać promotorce ale taki leń we mnie siedzi że nie mogę się za to zabrać. Kopnijcie mnie w tyłek na rozruch ...

Witajcie dziewczyny.
Przepraszam za moją długą nieobecność ale początkowo brak czasu, potem trochę drobnych kłopotów i jakoś głowy nie miałam.
Jednak od tygodnia kompa nie włączałam bo rzadko bywam w domu, teraz mam nowy, w Warszawie na Litewskiej w Szpitalu Dziecięcym na Oddziale onkologii... Od tygodnia przeżywam dramat z moim maleństwem choć każdego dnia staram się jakoś normalnie żyć dla mojego malusiego Słoneczka aby móc się nią zajmować i wierzyć że wyzdrowieje.
W ciągu jednego dnia dowiedzieliśmy się że nasza Zosieńka ma raka, dwa guzy i komórki rakowe w szpiku. Jutro zaczynamy chemię.
Dbajcie kochane o swoje skarby i cieszcie się każdą nawet najtrudniejszą godziną spędzoną z nimi!!!
jestem wstrząśnięta... również łączę się w modlitwie i oferuję pomoc, uważam że jesteś bardzo dzielna Judysiu i tego Zosia teraz bardzo potrzebuję, tulam...
Przeczytałam tylko co Judysia napisała... Wyje... JEZU!! Pisz jak możemy wam pomóc... może spróbujcie wpisał małą do jakiejś fundacji i założyć konto może uda sie zrobić zebyśmy mogły przekazać 1% na leczenie Zosi
Trzymam kciuki za was a szczególnie za Zosiaczka.

świetny pomysł

Ja tez nie byłam dziś w stanie zezłościć się na Szymka:no: a dał mi dziś w kość . trzysta razy go upominam żeby nie skakał po schodach bo zleci i oczywiście spadł:wściekła/y: ma guza na głowie . Nauczka mam nadzieję że mega skuteczna :-D
Ola za to pełza wkońcu bo ile można leżeć i wyć żeby coś podali bądz przyszli , już sie wypuszcza w pokoju .
Poszalałam przed chwilką na allegro ale w słusznym celu . Kupiłam misie z TVNu

Matko Judysiu wstrząsnęła mną Twoja wiadomość, tak jak ostatnio wiadomość o synku znajomych. To jest straszne,ale wierzę że Zosia wyzdrowieje. Pamiętaj,że jesteśmy z wami kochane!!!!

Witam jestem nowa na forum , ale myślę że będę mogła powymieniać się z Wami doświadczeniami, radościami i zmartwieniami.

Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny,
wstrząsnęła mną wiadomość o Zosieńce i długo nie mogłam zasnąć a później wybudzałam się co godzinę i wstawałam by do mojej kruszynki zaglądać. Po rozmowie z M. zdecydowałam również, że profilaktycznie zrobimy badania brzuszka i mózgu naszej Lence.

Judysiu - jeśli tylko możemy Ci jakoś pomóc to śmiało pisz! Modlę się za Zosię i całą Waszą rodzinę, aby te ciężkie chwile jak najszybciej minęły i byście znowu mogły się uśmiechać. Podziwiam Cię za spokój i opanowanie i za to, że mimo ciężkich chwil tak dzielnie się trzymasz. I dziękuję za to, że z nami jesteś i dajesz znać co u Was. Jesteś cudowną mamą i jesteś teraz malutkiej potrzebna najbardziej na świecie. Przytulam Was obie bardzo mocno! Będzie dobrze!!

Witaj SaSk;-) Jak znajdziesz chwilkę to napisz nam coś więcej o sobie, abyśmy mogły Cię lepiej poznać. Będzie nam miło:-) Pozdrawiam.

Do góry