reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Judysia brak słów, nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywacie. Wierzę, że Zosia eyzdrowieje, na pewno wszystkie będziemy się o to modlić. Trzymajcie się!!

reklama
judysia... Boże...strasznie mi przykro, ja również ryczę. Bedę się za Was modliła. Zyczę Wam dużo siły, a Zosieńce zdrówka, wierze,że będzie dobrze. Musi byc, nie ma innej opcji. Daj znac jakbyście czegos potrzebowali....Dlaczego tak jest..............:-(

witam :/
Judysia - to straszne co spotkało Zosie. jeju tak mi przykro . biedactwo tyle bedzie musiała znieść. ZDRÓWKA JEJ DUZO I SIŁY I JEJ I wAM. NIECH WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE ,. BEDZIEMY SIE MODLIĆ BY Z TEGO WYSZŁA SZCZEŚLIWIE,

Judysia to nie powinno nikogo spotykać tym bardziej takich malutkich bezbronnych istotek ale wierzę że wyjdziecie z tego wszyscy dużo silniejsi!!! Na pewno bedzie dobrze!!! Życzę dużo sił, cierpliwości a przede wszystkim DUUUŻo zdrowia dla Zosieńki !!! Trzymaj się mocno kochana!

Przeczytałam tylko co Judysia napisała... Wyje... JEZU!! Pisz jak możemy wam pomóc... może spróbujcie wpisał małą do jakiejś fundacji i założyć konto może uda sie zrobić zebyśmy mogły przekazać 1% na leczenie Zosi
Trzymam kciuki za was a szczególnie za Zosiaczka.

Przeczytałam tylko co Judysia napisała... Wyje... JEZU!! Pisz jak możemy wam pomóc... może spróbujcie wpisał małą do jakiejś fundacji i założyć konto może uda sie zrobić zebyśmy mogły przekazać 1% na leczenie Zosi
Trzymam kciuki za was a szczególnie za Zosiaczka.

Na razie Zosia nie potrzebuje pieniędzy na leczenie, nie wiem jak później, teraz wszystko ma za darmo.
Dziećmi z onkologii w naszym szpitalu opiekuje się Fundacja Spełnionych Marzeń, Obejmują głównie opieką psychologiczną dzieci i rodziny, mikołaj który był od dzieci był od nich, organizują zabawy dla dzieci, prace plastyczne itd. to pomaga maluszkom wytrzymać w szpitalu. to ich strona

http://www.spelnionemarzenia.waw.pl

reklama
Na razie Zosia nie potrzebuje pieniędzy na leczenie, nie wiem jak później, teraz wszystko ma za darmo.
Dziećmi z onkologii w naszym szpitalu opiekuje się Fundacja Spełnionych Marzeń, Obejmują głównie opieką psychologiczną dzieci i rodziny, mikołaj który był od dzieci był od nich, organizują zabawy dla dzieci, prace plastyczne itd. to pomaga maluszkom wytrzymać w szpitalu. to ich strona

http://www.spelnionemarzenia.waw.pl

Judysia- dobrze, że trafiliście w ręce fachowców, że macie wsparcie i opiekę, z tego co piszesz lekarze robią dla Was wszystko. Wasza (Twoja i męża) siła pomogą Malutkiej przetrwać ten trudny czas. Musi byc dobrze!

Do góry