reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Judysia brak słów, nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywacie. Wierzę, że Zosia eyzdrowieje, na pewno wszystkie będziemy się o to modlić. Trzymajcie się!!

reklama
judysia... Boże...strasznie mi przykro, ja również ryczę. Bedę się za Was modliła. Zyczę Wam dużo siły, a Zosieńce zdrówka, wierze,że będzie dobrze. Musi byc, nie ma innej opcji. Daj znac jakbyście czegos potrzebowali....Dlaczego tak jest..............:-(

witam :/
Judysia - to straszne co spotkało Zosie. jeju tak mi przykro . biedactwo tyle bedzie musiała znieść. ZDRÓWKA JEJ DUZO I SIŁY I JEJ I wAM. NIECH WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE ,. BEDZIEMY SIE MODLIĆ BY Z TEGO WYSZŁA SZCZEŚLIWIE,

Judysia to nie powinno nikogo spotykać tym bardziej takich malutkich bezbronnych istotek ale wierzę że wyjdziecie z tego wszyscy dużo silniejsi!!! Na pewno bedzie dobrze!!! Życzę dużo sił, cierpliwości a przede wszystkim DUUUŻo zdrowia dla Zosieńki !!! Trzymaj się mocno kochana!

Przeczytałam tylko co Judysia napisała... Wyje... JEZU!! Pisz jak możemy wam pomóc... może spróbujcie wpisał małą do jakiejś fundacji i założyć konto może uda sie zrobić zebyśmy mogły przekazać 1% na leczenie Zosi
Trzymam kciuki za was a szczególnie za Zosiaczka.

Przeczytałam tylko co Judysia napisała... Wyje... JEZU!! Pisz jak możemy wam pomóc... może spróbujcie wpisał małą do jakiejś fundacji i założyć konto może uda sie zrobić zebyśmy mogły przekazać 1% na leczenie Zosi
Trzymam kciuki za was a szczególnie za Zosiaczka.

Na razie Zosia nie potrzebuje pieniędzy na leczenie, nie wiem jak później, teraz wszystko ma za darmo.
Dziećmi z onkologii w naszym szpitalu opiekuje się Fundacja Spełnionych Marzeń, Obejmują głównie opieką psychologiczną dzieci i rodziny, mikołaj który był od dzieci był od nich, organizują zabawy dla dzieci, prace plastyczne itd. to pomaga maluszkom wytrzymać w szpitalu. to ich strona

http://www.spelnionemarzenia.waw.pl

reklama
Na razie Zosia nie potrzebuje pieniędzy na leczenie, nie wiem jak później, teraz wszystko ma za darmo.
Dziećmi z onkologii w naszym szpitalu opiekuje się Fundacja Spełnionych Marzeń, Obejmują głównie opieką psychologiczną dzieci i rodziny, mikołaj który był od dzieci był od nich, organizują zabawy dla dzieci, prace plastyczne itd. to pomaga maluszkom wytrzymać w szpitalu. to ich strona

http://www.spelnionemarzenia.waw.pl

Judysia- dobrze, że trafiliście w ręce fachowców, że macie wsparcie i opiekę, z tego co piszesz lekarze robią dla Was wszystko. Wasza (Twoja i męża) siła pomogą Malutkiej przetrwać ten trudny czas. Musi byc dobrze!

Do góry