reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kochane, nie chcę zapeszać, ale operacja udała się :-) Oliś chwilę po operacji został odłączony od respiratora i oddycha samodzielnie:-) Zdjął sobie także maseczkę z tlenem i jest teraz tylko nawiewany tlenem przez taką rurę. Odzyskał przytomność, ale cały czas jest na morfinie. Niemniej jednak lekarze zadowoleni są z przebiegu operacji i stanu Młodego. Najprawdopodobniej jutro, jak wszystko będzie szło tak jak dotąd Oliś trafi już na obserwację, a przy dobrych wiatrach w niedzielę będzie w domu.
Podjął już także próbę samodzielnego jedzenia, ale niestety samo mleko za bardzo Mu nie podchodziło, widać, że chłopaczyna głodny, no ale niestety mleko z kaszką dopiero jutro dostanie.
Kurcze jestem padnięta, pewnie niedługo padnę, albo znowu będę przeżywać;-)
Trzymajcie jeszcze Kochane kciukaski, żeby jakaś infekcja się nie przypałętała, bo teraz Szef Wszystkich Szefów jest na takowe bardziej narażony.

reklama
kacha ciesze sie ze przyniosłas dobre wieści, i nadal trzymam kciuki. pogłaskaj olisia od nas. kurcze masz dzielnego syna:tak: i w 100% odziedziczył to po mamie:tak:

uffffff KASIU super wiesci trzymamy dalej kciuki nie puszczamy och dzielny tan Olis kamien z serca uffff trzymajcie sie kochani Kasiu ty tez jestes dzielna ;-):tak::tak:
buziaczki i tulance dla was

Jakie szczęście że operacja się udała:-):-):-) Oliś to super dzileny chłopak:tak::tak::tak:

Gajutku kochany mam nadzieję że wybaczysz mi że dopiero teraz a nie z rana. Życzenia spóźnione ale szczere:-) Rośnij silna i zdrowa w 100% odlotowa:-)

Weroniczka jak ja Ci zazdroszczę tych mdłości;-):tak::-p

Elcia do czego 201 dni?????? A z tą tęsknotą to miałaś chyba rację bo dzisiaj pokazałam mu Olowkę to zasnął od razu:tak::tak::tak:

A ja jestem skonana:wściekła/y: Znowu byłam na zakupach:szok: I muszę pojechac jeszcze raz bo nie kupiłam wszystkiego:-( Ale czasu mi zabrakło, trzeba było wracac dac dziecku kolację:wściekła/y::-p

Kasiula! Widzisz... Oliś to silne chłopisko! Nawet stwierdził że ten tlen z maseczki mu nie potrzebny... :tak::tak::tak: Kochany Prezesik!!! Ucałuj go od Julci i cioci Pauli!!!
Tak się cieszę!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Sylwia, a 201 dni to do porodu Weroniczki! :-):tak:;-) A co Ty takiego znów kupujesz Sylwuniu???

Jula mi padła ze spaceru i nie wiem czy się na kąpiel obudzi... Najwyżej rano ją umyję!!! :tak:;-)

reklama
kasiu suupeeerrrrrrr!!!
sylwia moje dziecko nic nie dalo bo jeszcze nie ma kieszonkowego zeby cos kupic i nie umie mowic ani chodzic to jak pojdzie do sklepu i powie co chce kupic?? ooo jedyne co J dzis dostal to z liscia w twarz i pociagniecie za wlosy :))
grzechotka ty sie tu nie wymigasz od dyzuru na forum!! prasowanie zostaw innym nich tez sie zabawia :))
paula na brudaska Julcie wychowasz :))

Do góry