reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fusun, no tak, kurde liczyc nie umiem! Mialas przeciez 5dniowe... No to raczej nadal choragon. Ogolnie beta w 3dpt jest z tego co wiem nie jest wykrywana bo hcg nie jest jeszcze wytwarzany. Implantacji jeszcze nie bylo.

reklama
hola to już????ale ten czas leci!a dlaczego cc?
malinuś Ty też cc?napisz co ci doktor zalecił, a skąd wogóle pomysł,żeby teraz badać hormony, miałaś jakieś wskazania?
Mam wrażenie,że listopadówki i grudniówki to jakaś problematyczna grupa.Mnie np. dopadł i męczy od ponad miesiąca, tzw.katar hormonalny, któego sie nie da leczyć i jak to mówią laryngolodzy TYLKO 2 miesiące musi pani przetrzymać :-( w dzień jakoś sie cos tam przetyka, ale w nocy bez kropli ani rusz...Dostałam zgodę,że takie słabe dla dzieci mogę uzżywać, nawet do porodu:tak:ale to tak męczy w nocy:no: co za cholerstwo!!

Martka, no fakty listopadówki i grudniówki jakieś problematyczne, jak chyba jednak będę listopadowką. Mam skierowanie do szpitala. Jutro mam się zgłosić na IP. Skierowanie stan przedrzucawkowy. Co do badań to lekarz zalecił, bo ciśnienie mi skakało od jakiegoś czasu, wiec kazał zrobić hormony tarczycowe i inne. Dodatkowo, skraca mi się juz szyjka, kłuje jak cholera. Nie mam skierowania na cc. Tylko tak ustaliliśmy z lekarzem. Wolałabym cc. A twój karat, to współczuje, ciężko jest wogóle spać a co mowić z zatkanym nosem. może zrób napar z soli fizjologicznej?

malinuś to sama zostanę w tym grudniu?no pięknie!!! kurde, dobrze,że masz sensownego lekarza, który w porę wszystko zauważył! No tak, ciśnienie to też wskazanie do cc.Dawaj znać ze szpitala, bo się tu martwić będziemy! Trzymam kciuki,żeby dzidzia jeszcze jednak posiedziała grzecznie w brzuchu! Napar...czego ja już nie przerabiałam! zostaje mi się męczyć i tyle.Trudno, przeżyję jakoś, tylko zrobię zapas pomadek ochronnych do ust, bo tak sie wyszuszają przez oddychanie twarzą,że szok.

Martka u mnie jest kilka wskazań do cc. mój dr stwierdził że mogłabym obdzielić kilka koleżanek:-(. Od neurologa ze wzgledu na mocną dyskopatię i stan zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kregosłupa, nadciśnienie, od diabetologa ze względu na cukrzycę poza tym moj wiek, to że dzidzia wystarana itd.

Malinuś a ty bierzesz tabletki na ciśnienie?

Szyszka - doskonale Cię rozumiem, tez mam ciagle takie leki. Już o tym pisałam wcześniej na forum, myślałam ze po pierwszej becie będzie lepiej, ale stres jest ciagle. Teraz myśle, ze może przejdzie jak zacznę czuć ruchy dziecka bo teraz ciagle dopadaja mnie mysli, czy wszystko jest ok. Więc żyłam od bety do bety a teraz od usg do usg:) więc nie jesteś sama:)

Fasun - trzymam kciuki, nie stresuj sie w miarę możliwości choć wiem ze łatwo powiedzieć...

Hola, normalnie nie wierzę, że to już :-) Życzę Ci szybkiej, łatwej i przyjemnej cesarki.

Sylwia, czekam z niecierpliwością na relację z wizyty :-)

Fusun, zaciskam kciuki za jutrzejszą weryfikację &&&&&&&&&&&&&&&&

Milagros, czy Zosia już się cieszy na spotkanie z nowymi ciociami???? ;-)

reklama
Martka, dzięki za miłe słowa. Co do Twojego stanu, to aż dziwne ze nic Ci nie zalecił, żeby ulżyć. a ze szpitala, będę dawała znać, bo przecież tam nuda.

Hola
, tak od 1,5 tyg przyjmuję Dopegyt 3x1.

Do góry