reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
ja24 to dobrze ze chociaz cos z nabialu chce jesc
Edzia26
ja też poprosze na maila edzia21c@wp.pl
Moja mała ma 2 lata i wieczorem dostaje kaszke,także w nocy domaga sie mleka,próbowałam ja tego odłuczyc ale nie bardzo wychodzi.Podaje jej wode jak zawola,pare dni sie udało wiec pomyslalam że bede jej dawac mleko jakos w dzien do picia ale ona nie chce.Co robić?podawac jej dalej za to w nocy,czy całkiem odstawić jak nie chce?bo wydaje mi sie ze jeszcze powinna pic takie mleko(tak pisza w madrych poradnikach)Może któraś z was mi coś podpowie????
Tygrysek1985
agnieszka w jakim wieku jest Twoje Dziecko
Martuia pisze ze ma 2 lata.
Aga skoro nie chce nie dawaj kilka dni ,a za jakis czas sproboj.Absolutnie nie powinna pic juz w nocy!!!!!
co do tych kaszek moj tez ma przez butle na noc ale mniej gesta,Chce go tego oduczyc ze wzgledu na zabki wlasnie...ale na razie nie wiem czym zastapic.W dzien mi mleka nie wypije,
Co do podawania krowiego to jeszcze na pewno nie mysle ,ze za 1-2 lata,mnie samej mleko krowie nie podchodzi.
Aga skoro nie chce nie dawaj kilka dni ,a za jakis czas sproboj.Absolutnie nie powinna pic juz w nocy!!!!!
co do tych kaszek moj tez ma przez butle na noc ale mniej gesta,Chce go tego oduczyc ze wzgledu na zabki wlasnie...ale na razie nie wiem czym zastapic.W dzien mi mleka nie wypije,
Co do podawania krowiego to jeszcze na pewno nie mysle ,ze za 1-2 lata,mnie samej mleko krowie nie podchodzi.
reklama
Tygrysek1985
maziajka nie doczytalam ze dziecko agnieszki ma 2 lata
agnieszka w nocy juz nie powinna pic mleka, z czasem sie odzwyczai od wolania w nocy o mleczko bo o wode pewnie sie jej nie bedzie chcialo wolac, a co do mleczka to jesli nie cche mleka modyfikowanego to moze sprobuj takiego swiecego 3,2% ze sklepu- stoja w lodowkach w sklepach
agnieszka w nocy juz nie powinna pic mleka, z czasem sie odzwyczai od wolania w nocy o mleczko bo o wode pewnie sie jej nie bedzie chcialo wolac, a co do mleczka to jesli nie cche mleka modyfikowanego to moze sprobuj takiego swiecego 3,2% ze sklepu- stoja w lodowkach w sklepach