reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żywienie dziecka w 2 i 3 roku życia

Ja małej od czasu do czasu podaje jogurt, ale wtedy raczej naturalny z jakimś musem albo z chrupkami. A parówki od czasu do czasu dostaje ale takie dla dzieci.

reklama
ehhh niestety ale nawet mleko smakowe-bebiko bananowe i manna na krowim mleku nawet z dodatkiem kakao jej nie podpasowalo :( no cóż taka jej natura, ale lubi zjesc twarozek wiejski albo biały ser ze szczypiorkiem chociaz coś

hahaha a moje dziecko je czasem danonki i czasem jogurt naturalny z owocami i parówki też ale tylko te 93% szynki , nie dajmy sie ogłupieć drogie mamy?!?!?!

Moja mała ma 2 lata i wieczorem dostaje kaszke,także w nocy domaga sie mleka,próbowałam ja tego odłuczyc ale nie bardzo wychodzi.Podaje jej wode jak zawola,pare dni sie udało wiec pomyslalam że bede jej dawac mleko jakos w dzien do picia ale ona nie chce.Co robić?podawac jej dalej za to w nocy,czy całkiem odstawić jak nie chce?bo wydaje mi sie ze jeszcze powinna pic takie mleko(tak pisza w madrych poradnikach:-D)Może któraś z was mi coś podpowie????:confused:

Martuia pisze ze ma 2 lata.

Aga skoro nie chce nie dawaj kilka dni ,a za jakis czas sproboj.Absolutnie nie powinna pic juz w nocy!!!!!

co do tych kaszek moj tez ma przez butle na noc ale mniej gesta,Chce go tego oduczyc ze wzgledu na zabki wlasnie...ale na razie nie wiem czym zastapic.W dzien mi mleka nie wypije,

Co do podawania krowiego to jeszcze na pewno nie mysle ,ze za 1-2 lata,mnie samej mleko krowie nie podchodzi.

reklama
maziajka nie doczytalam ze dziecko agnieszki ma 2 lata

agnieszka w nocy juz nie powinna pic mleka, z czasem sie odzwyczai od wolania w nocy o mleczko bo o wode pewnie sie jej nie bedzie chcialo wolac, a co do mleczka to jesli nie cche mleka modyfikowanego to moze sprobuj takiego swiecego 3,2% ze sklepu- stoja w lodowkach w sklepach

Do góry