Wronka1
Fanka BB :)
To niech zjedzą mi się macierzyński zaraz kończy wiec mi bez różnicy odpisałam tylko autorce bo zapytałaZjedzą Cię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niech zjedzą mi się macierzyński zaraz kończy wiec mi bez różnicy odpisałam tylko autorce bo zapytałaZjedzą Cię
Mi też, jeszcze momentTo niech zjedzą mi się macierzyński zaraz kończy wiec mi bez różnicy odpisałam tylko autorce bo zapytała
nie o to chodzi. Skoro placi składki ma prawo do płatnego chorobowego. Tak czy siak dokłada się do niego.
nie ma czegoś takiego jak zwolnienie ciążowe.Chorobowego a nie ciążowego.
Wiecie co tak podczytuje na przerwie te komentarze i aż przykro. Ile kobieta kobiecie przykrości tu sprawia ( świadomie lub nie). Na jakiej podstawie Wy wnioskujcie, ze autorce nie chce siw pracować ? Bo wspomniała, ze ma ciężka prace ? Bo napisała, ze się obawia? To naprawdę karygodne zachowanie by już ja osadzać, ze nie chce się jej pracować, linczować, ze jeszcze na usg nie była, ze nie będzie miała później powrotu ?
A nie wpadlyscie na to, ze lepiej byłoby po prostu wesprzeć i powiedzieć : nie martw się ! (Np) oszczędzaj się w tej pracy, jak tylko źle się poczujesz to skontaktuj się z lekarzem. To takie trudne ? Czemu musimy sobie wzajemnie sprawiać przykrość. Każda z nas ma inne zdanie na dany temat, można je wyrazić jasne ale, ale Wy naprawdę zaraz z takim linczem, jakby grzechem było, ze ma taka prace a śmie pomyśleć o l4..
naprawdę przykre to dziewczyny
O wsparcie nie trzeba pytac, wsparcie okazuje się z życzliwości - o ile wiesz co to znaczy. A Ty jestes od wyznaczania kryterium tutaj ? Bo jeśli tak to przepraszam, ze nie podeszłam do tematu tak „rzeczowo” jak TyPrzykre to jest chodzenie na l4 kiedy się nie spełnia kryterium chorobowego.
Autorka nie pytała o wsparcie tylko o L4.
da, nieznajomość prawa szkodzi.nikt nie ma 9 miesięcy płatnego urlopu