reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zuziu mój kochany Aniołeczku [***] na zawsze pozostaniesz w moim sercu

Niunia strasznie mi przykro, że się tu spotykamy. Straciłyśmy nasze maleństwa w jednym dniu (choć Przemuś odszedł troszkę szybciej - to właśnie wtedy go poznałam i pożegnałam). Jestem z tobą i myślę, że Nasze Dzieci razem się bawią w Niebiosach. Wiem, że to największy ból jaki można przeżyć i ta rana nigdy się nie zagoi, może z czasem przyblaknąć. Podziwiam cię, że starasz się pogodzić, z tym co cię spotkało - bo wnioskuję to na podstawie tego co piszesz. Jeśli będziesz miała ochotę popisać z innymi Aniołkowymi Mamami to pisz - to ci przyniesie choć częściową ulgę i ukojenie, bo nikt tak jak my cię zrozumie. To okropne, że zostałyśmy wystawione na taką próbę, ale wierze że będzie dane nam odnaleźć szczęście, a Nasze Maleństwa będą się nami opiekować.

Tuśka to straszne co przytrafiło się twojej córeczce. Jeśli czujesz, że to nie czas to odpuść sobie kolejne dziecko. Porozmawiaj z mężem i wytłumacz mu swoje uczucia i potrzeby. Ja od razu wiedziałam, że chcę trzecie dziecko. Tak naprawdę tylko ta myśl trzyma mnie jako tako przy życiu. Każda z nas przeżywa to podobnie i inaczej jednocześnie. Nawet nie wyobrażam sobie, żeby mojego pierwszego synka mogło kiedyś zabraknąć. To musi być ogromny ból. Przeżyj żałobę w taki sposób jaki potrzebujesz. Wypłacz, wykrzycz i zrób co tylko chcesz jeśli ma ci to pomóc. Nie zamykaj się na swoje uczucia - same mówienie może ci pomóc. Jesteśmy tu żeby się wspierać!

reklama
Aj Niunia kochaNa nasza:*** przytulam Cie strasznie mocno:* myslami jestesmy ciagle z Tobą...zawsze bedziemy z Tobą :* jesteś bardzo dzielna, podziwiam Cie całym sercem, sama bym nie potrafiła...Tak jak pisalas masz dla kogo żyć, masz cudowna córeczkę i wspaniałego męża:**
swiatelko dla Twojego Anioleczka (*)

Moje kochane lipcowe mamusie dziekuje za wszystko jesteście wspaniałe , wam aniołkowa mamusie tez dziekuje za wsparcie.

Zuziu moja kochana zawsze będziesz moją małą gwiazdka kocham cię (*)(*)
Aniołkowa bando (*)(*)(*)(*) opiekujcie sie swoimi rodzicami

Kochana córeczko dziękuję Ci ze byłaś ze mną w tym ciężkim dniu dla mnie KOCHAM CIĘ tysiące jaśniutkich światełek dla ciebie (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Aniołeczki kochane dla was tez tysiące światełek (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Kochana moja dziekuje za to że czuwasz nad naszą rodziną i przyjaciółmi KOCHAM CIĘ (*)(*)(*)

Tysiące jaśniutkich światełek aniołkowa bando (*)(*)(*)(*)(*)

Kocham Cię aniołeczku mój, opiekujesz się Nami wspaniale dziekuję Ci za to, nie raz dawałaś mi siłę do codziennego życia tysiące buziaków dla Ciebie :-* :-* :-*

reklama
Kochana córeczko dzis konczysz 3 latka życzę ci dużo radości i wspaniałej zabawy z aniołkową bandą pamiętaj że zawsze o tobie myślimy i cię kochamy całymi naszymi serduszkami dziękujemy ci że opiekujesz sie nami codziennie i wspierasz nas w trudnych sytuacjach duże buziaki dla ciebie moja kochana córeczko :* :* :*

Do góry