reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZUZIA 29tc 1160g z pełnoobjawową wrodzona cytomegalią

Sorki że tak milcze ale musiałam pozałatwiać zaległe sprawy....:sorry2:

Przeniesienie utknęło w martwym punkcie , Zuzia dzisiaj o 5 miała 2 silne bezdechy i została przeniesiona do inkubatora.:-(
Doszły do tego drgania, które mogą świadczyć o początkach padaczki, czeka nas badanie EEG..

Pobrano jej wymazy czy nie załapała jakiejś infekcji, na wyniki trzeba poczekac

I wstrzymano masaze

Jutro bede wiedzieć szczegóły...

Ostatnia edycja:
reklama
Nie jest najlepiej...:-(
Wykluczono infekcje, wade serca, dziś bede znac zapis ekg

Ordynator powiedział że jest to rodzaj padaczki patologicznej z mózgu, dali jej leki przeciw padaczkowe i dodatkowo antybiotyk ale .....

O 17 przy mnie tez miała, straszny widok rece usta sine sturacja 40-50 tetno 60 strasznie,nie wiem czego moge sie spodziewać dzis .......

mona przeczytała Wasze zmagania choć w ogóle nie powinno mnie to interesować, córkę mam 7letnią donoszoną i teraz jestem w ciąży.. ale przeczytałam i chciałabym Ci tylko powiedzieć,że musisz być silna i wierzyć w swoje maleństwo. Razem dacie radę. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś mogła w pełni cieszyć sie macierzyństwem! Zuzia jest silna, walczy i to najważniejsze!! Mocne uściski dla Ciebie i męża.

Wierze i staram się byc silna.... ale przychodzą takie chwile jak ta...Zuzia jest pod respiratorem.....

Więcej nie pisze bo sama nie wiem co...

reklama
Do góry