reklama
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Monia, nie piszę ale zaglądam regularnie. To przykre ile wycierpieć musi Zuzia. Myslimy o Was codziennie... Nie wiem co pisać bo łzy cisną się do oczu. Bądź silna. I bądź przy Zuzi.
Witam, mam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze. Jeśli tylko możesz to przenieś nie do CZD. Mam synka chorego na cytomegalie. Urodzony o czasie. Po porodzie było wszystko dobrze. Później masa problemów: żółtaczka, zapalenie wątroby, zła morfologia, niedomykalnosc zastawki w serduszku, usg główki niby ok, choc komory boczne na górnej granicy normy. Teraz ma 16 miesięcy, jest kochanym dzieckiem. Wszystko wydaje się być ok. własnie zaczyna mówić. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego zycze.
kochana na spokojnie przeczytałam sobie Waszą całą historię i aż się łezka zakręciła...jednak jestem pełna podziwu walki i determinacji jaka od Ciebie bijejesteś dzielna i się nie poddawaj....Bedzie dobrze...ja mam już synka i kolejnego bobasa w drodze jednak u mnie też często zdarzają się wcześniaki w rodzinie...dam ci przykład mojej mamy która urodziła się w 26 tyg i warzyła 1020 ...ledwo ą uaratowali a jednak jej organizm się nie poddał:-)zaznaczam, że kiedyś nie było takiej aparatury więc pamiętaj że różne cuda się zdarzają....trzymam za Was kciuki
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Monika, niezmiennie myslami jestem z Tobą i Zuzią..
Na pewne rzeczy nie mamy wpływu...
konsultowałam sie z lekarzem zakaźnikiem i skwitował że wszystkie możliwe środki zostały wyczerpane, wszystko zalezy od niej...
Czy ona da rade, jeśli da to na jak długo ....pytania bez odpowiedzi
Widziałam jej bezdechy, sztywna sina oczy w słup masakra ...i wtedy doszło do mnie jak jest źle, bardzo źle...
konsultowałam sie z lekarzem zakaźnikiem i skwitował że wszystkie możliwe środki zostały wyczerpane, wszystko zalezy od niej...
Czy ona da rade, jeśli da to na jak długo ....pytania bez odpowiedzi
Widziałam jej bezdechy, sztywna sina oczy w słup masakra ...i wtedy doszło do mnie jak jest źle, bardzo źle...
reklama